- 30 Aralık 2020
- 30
- 19
- 38
- 32
- Konu Sahibi Boncuk9287
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Yasadiklarimdan sizlerede bahsetmek ve birazda içimi dökmek istedim.Maalesef çevremde içimi dokebilicegim kimse yok
Ben 28 yaşındayım eşimde 33.Yaklasik 2 buçuk yıldır evliyiz.1 yıldır çocuğumuz olmuyor.Ben romatoid artrit hastasıyım aynı zamanda hasimato hastaligimda var.Gebelige uygun ilaclar verdi romatoloji doktorum.Ama bazen ara ara çok fena ağrılarım ve eklemlerimde şişlikler oluyor. Kadın doğuma gittim kanuni Hastanesi'ne İstanbul'da.2 aydır klomen tedavisi görüyorum ancak sonuç negatif hiç umudumda yok.Doktor hafif pco var dedi.Her ay gebelik testi yapıp tek çizgi görmekten nefret ettim.Artik o iğrenç gebelik testlerinden almıyorum psikolojimi bozuyor.7 ay sonra 3 yılımız dolucak Allah'ın izniyle.Tup bebek için 3 yıl evli olma şartı varmış sgknin karşılayabilmesi için.Ancak bu süre zarfında 2 kere aşılama yaptırmak gerekiyormus acaba bu bilgile doğrumu.Konuyla ilgili bilgili arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim gerçekten.Ayrica doktorumu değiştirmek istiyorum.İstanbulda Avrupa yakasında onerebileceginiz bir doktor varmı acaba.Esimde orta dereceli varikosel var ancak değerleri iyi durumdaymis.Cevremdede sürekli 3 yıl olucak artık hala çocuk yokmu diyen tiplerle dolu.Bu sözleri duyunca insan dahada çok üzülüyor.Stres yapıyorum çok fazla ve neden bizim çocuğumuz olmuyo anlayamıyorum rabbimin biçtiği bir süre vardır elbet ancak beklemek çok zor gerçekten
Eşim çalışıyor ben işsizim maalesef.Evli bayanlarin iş bulması da çok zor oluyo bu süreçte insan kaynakları direk çocuk olayına odaklaniyo ve sizi eliyo hiç şansiniz kalmiyor
Takıntı haline getirdim bu konuyu yatıp kalkıp bu mevzuyu düşünüyorum.Bir yandanda kendi hastalığımda var onunda vermiş olduğu bıkkınlık var üzerimde.Psikolojim çok bozuldu cidden birazcık içimi döküp dertleşmek istedim.Simdiden çok teşekkür ederim herkese