Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İnfertilite tedavisi görüp olumlu sonuç alanlar doktorlarının isimlerini paylaşabilir mi? Özellikle devlet hastanelerinde arkadaşlar Şimdiden hepinize teşekkür ederim
İnfertilite tedavisi görüp olumlu sonuç alanlar doktorlarının isimlerini paylaşabilir mi? Özellikle devlet hastanelerinde arkadaşlar Şimdiden hepinize teşekkür ederim
Ankara Etlik Zübeyde Hanım Kadın doğum hastanesi.Runa Özelçi tedavi görüp aşılama yaptırdım sonuç aldım şükürler olsun ki.Umarım kısa zamanda isteklerinize kavuşursunuz.
Ankara Etlik Zübeyde Hanım Kadın doğum hastanesi.Runa Özelçi tedavi görüp aşılama yaptırdım sonuç aldım şükürler olsun ki.Umarım kısa zamanda isteklerinize kavuşursunuz.
Eğer İstanbuldaysanız Memorial Hastanesine gitmenizi öneririm. Dün tv de bir kanalda oradaki tüp bebek yöntemlerini anlatıyorlardı. Bildiğim kadarıyla tüp bebekte alanında çok iyi bir hastane. Bir oraya baksanız, inşallah işinize yarar. Geçmiş olsun..