• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnfertilite tedavisinde sonuç alanlar

namas

Guru
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2011
238
177
303
İstanbul
İnfertilite tedavisi görüp olumlu sonuç alanlar doktorlarının isimlerini paylaşabilir mi? Özellikle devlet hastanelerinde arkadaşlar Şimdiden hepinize teşekkür ederim

İnfertilite tedavisi görüp olumlu sonuç alanlar doktorlarının isimlerini paylaşabilir mi? Özellikle devlet hastanelerinde arkadaşlar Şimdiden hepinize teşekkür ederim

Ankara Etlik Zübeyde Hanım Kadın doğum hastanesi.Runa Özelçi tedavi görüp aşılama yaptırdım sonuç aldım şükürler olsun ki.Umarım kısa zamanda isteklerinize kavuşursunuz.

eşi azospermi olupta tese yaptıran varmı sonuç negatif ne yapacagımızı bilmiyoruz bilen varmı

Ankara Etlik Zübeyde Hanım Kadın doğum hastanesi.Runa Özelçi tedavi görüp aşılama yaptırdım sonuç aldım şükürler olsun ki.Umarım kısa zamanda isteklerinize kavuşursunuz.

teşekkür ederim hem yardımınız hem güzel temenniniz için

eşi azospermi olupta tese yaptıran varmı sonuç negatif ne yapacagımızı bilmiyoruz bilen varmı

Eğer İstanbuldaysanız Memorial Hastanesine gitmenizi öneririm. Dün tv de bir kanalda oradaki tüp bebek yöntemlerini anlatıyorlardı. Bildiğim kadarıyla tüp bebekte alanında çok iyi bir hastane. Bir oraya baksanız, inşallah işinize yarar. Geçmiş olsun..

Son düzenleme:
Back
X