Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sd3 ne oluyorKızlar eşinin sperm testinde sd3 te takılı kalan oldunu acaba çok üzülüyorum varmı bizim gibi acaba??
Elonge Grade 3 sperm hücresi seviyeleri hiç duymadınızmıSd3 ne oluyor
Yok hiç duymamıştım daha tüp bebek aşamasına geçmedim normal sperm testi vermiştik o kadarElonge Grade 3 sperm hücresi seviyeleri hiç duymadınızmı
Bi sorun çıkmadı herşey normal dediler. Sizde ne çıktıda yaptılar o testiNormal testte ne çıktı canım sizin
Aşılama yapmadan geçmiyorlar sebepsiz diye 2. Aşılamamı oldum beklemedeyim buda tutmazsa geçicem tüp bebeğeBizim normal testte 0 çıktı canım azosperm yani sperm hücresi bile yok dediler bizde Ankara'da semra hoca var ona gidiyoruz ayrıntılı bakıyor testlere sizde bı sorun yoksa neden geçemediniz tüp bebeğe acaba
İnşallahİnşallah canım inşallah tutunur bebişin sana sımsıkı inşallah![]()
İnşallah güzel haber alırsam yazarım mutlakaAmin inşallah canım inşallah haber ver bana inşallah bekliyorum güzel haberlerini inşallah![]()
Merhaba bi daha test verdiniz mi ilerleme oldu muKızlar eşinin sperm testinde sd3 te takılı kalan oldunu acaba çok üzülüyorum varmı bizim gibi acaba??