• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnfertiliteyi yenmek icin kullanip da elimizde fazla olan vitaminleri paylasalim mi

ynz06

Maşallah sübhanallah
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2011
1.618
18
158
Arkadaslar hamile kalip da elinde fazladan vitamin, takviye veya tup bebek tedavisinden kalan ignelerimizi burdan paylasip ihtiyaci olan arkadaslara verelim yardimlasalim.

Gruba katilmak isteyenler ve ihtiyaci olanlar isteklerini ve verebileceklerini burdan yazsin.

merhablar kızlarr bende tup bebek veya asılamada kullanılann ve sadece 5 tade ıcılen ılacdan var fasladan almıstık gerıde ıade edemdıkk cok sukur tup e gerek kalmadııı kedıgılınden geldı bebegımmm ınsl sızdede ole olur ama ben kayserıdeyımmm ılacın ısmııı::::femara 2.5 mg elımde 15 adet var ve hangısnız olursa olsunn 5 den fasla kullanılmıyor mus dr ole demıstı cunku rahım kanserı tedavnde kullanılıyormuss
ben 30 adetını 170-190 arasına almıstımm ısteyen olursa mesaj atsın bana ben kayserıde yımmm ucretsın verebılırımm duanız yeterlı ck sukur bıze gerek kalmadıı sımdıden rabbım sıfa versın ıle bol ınsanlarla karsılastırsın ınslll saglıcaklaa dua ıle ınsll
:54:

Bende tupe baslicam eger olumlu olursa vitamin hap toz karism vs elimde fazladan olucak

Hic kimse ilgilenmedi. Malum insanlar hep almaktan yana. Buna da kisaca menfaat diyorum. Ben elimdekileri burdan tanistigim arkadasima gondericem. İnanamiyorummm gercekten ben de elimde olan herseye para verdim aldim ama bunun ticaretiyle ilgilenmeyi hic dusunmedim ve dusunmeyi de Allah nasip etmesin. Hersey maddi degildir.

Hic kimse ilgilenmedi. Malum insanlar hep almaktan yana. Buna da kisaca menfaat diyorum. Ben elimdekileri burdan tanistigim arkadasima gondericem. İnanamiyorummm gercekten ben de elimde olan herseye para verdim aldim ama bunun ticaretiyle ilgilenmeyi hic dusunmedim ve dusunmeyi de Allah nasip etmesin. Hersey maddi degildir.

merhaba neler kullanmıştın paylaşabilirmisin ? başarılı olugun çn bende denemek sterm
rezerv azlıgı sorunum var...

Back
X