M Mrybyzt Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Ekim 2015 257 55 48 36 12 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Mrybyzt #1 Oğlum hastaydı balgamli öksürük vardı doktorda bu ilacı verdi ama ishal oldu yavrum böyle durumla karşılaşan var mi ...doktora goturmelimiyim.
Oğlum hastaydı balgamli öksürük vardı doktorda bu ilacı verdi ama ishal oldu yavrum böyle durumla karşılaşan var mi ...doktora goturmelimiyim.
C Coconutoil lucky i like feeling shit, my stamina can take it Kayıtlı Üye 4 Temmuz 2016 3.335 10.503 208 12 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Mrybyzt #2 Allah askina burada boyle konular acmayin. Doktor yazmis ilaci zaten, acin telefonu kendisine sorun. Cok gecmis olsun.
Allah askina burada boyle konular acmayin. Doktor yazmis ilaci zaten, acin telefonu kendisine sorun. Cok gecmis olsun.
M Mrybyzt Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Ekim 2015 257 55 48 36 13 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Mrybyzt #3 Bak orda yazıyor bir derdim var benimde derdim bu.hem belki başkalarına da oluyordur .brnim gibi olan vardır hemen fevri şeyler yazmayın
Bak orda yazıyor bir derdim var benimde derdim bu.hem belki başkalarına da oluyordur .brnim gibi olan vardır hemen fevri şeyler yazmayın
S Suna28 Üye Kayıtlı Üye 28 Eylül 2016 174 93 13 39 13 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Mrybyzt #4 Valla onu bunu bilmem oksurdugunde heleki balgam varsa ilac felan kullanmam.kazin ic yagini veriyorum bir kasik aninda kesiyo bildigimiz kaz
Valla onu bunu bilmem oksurdugunde heleki balgam varsa ilac felan kullanmam.kazin ic yagini veriyorum bir kasik aninda kesiyo bildigimiz kaz