Evet ülkemizi Avrupa ülkeleri ile yarıştıracak bir konumuz varBizim ülkemizdekiler daha zengin
Bana teyzenin biri kızım şu eczaneden çıktım şimdi cüzdanımı almamışım cebimdeki para da 2 lira eksik çıktı ilacı vermediler, sen verir misin dedi. Gayet temiz giyimli sevimli de bir kadındı. Neyse verdim ben gitti teyze. Sonra başka bir kadın geldi yanıma o teyze sizden 2 lira mı istedi benden de istedi verdim dedi. Böyle böyle para topluyorMuş meğerBi keresinde kadının biri birşey sorabilirmiyim diye yaklaştı.Sonra o klasik hastam var param yok edebiyatı..
İşin ilginç tarafı dişleri komple altındı
Artık kimse Allah rızası diyerek dilenmiyor.Yeni trendleri bu..Bana teyzenin biri kızım şu eczaneden çıktım şimdi cüzdanımı almamışım cebimdeki para da 2 lira eksik çıktı ilacı vermediler, sen verir misin dedi. Gayet temiz giyimli sevimli de bir kadındı. Neyse verdim ben gitti teyze. Sonra başka bir kadın geldi yanıma o teyze sizden 2 lira mı istedi benden de istedi verdim dedi. Böyle böyle para topluyorMuş meğer
Dilense kimse vermeyecek veren de 1 lira verip geçecek belki de. Insanlar bulmuşlar yollarını valla..
Ben birşeyler satanları tercih ediyorum, en azından elinde satmak için birşeyler oluyor, gerçi elinde tek bir kağıt mendil paketiyle gezenlerde var, parasını verip mendil kalsın diyeceğini kestirecek kadar uyanıklarYıldız Teknik'teki (yıldız kampüsü) üst geçitteki amcaya para falan vermeyin.Amca her gün farklı bir ayakkabı çeşidi giyiyor. Ben yanında salaş kalıyorum. ):
Hemen ilerisinde soğuk havaya rağmen; incik boncuk, yara bandı, kalem , selpak vs. satan emekçi teyzeden bir şeyler alın.
Bana teyzenin biri kızım şu eczaneden çıktım şimdi cüzdanımı almamışım cebimdeki para da 2 lira eksik çıktı ilacı vermediler, sen verir misin dedi. Gayet temiz giyimli sevimli de bir kadındı. Neyse verdim ben gitti teyze. Sonra başka bir kadın geldi yanıma o teyze sizden 2 lira mı istedi benden de istedi verdim dedi. Böyle böyle para topluyorMuş meğer
Dilense kimse vermeyecek veren de 1 lira verip geçecek belki de. Insanlar bulmuşlar yollarını valla..
Ben birşeyler satanları tercih ediyorum, en azından elinde satmak için birşeyler oluyor, gerçi elinde tek bir kağıt mendil paketiyle gezenlerde var, parasını verip mendil kalsın diyeceğini kestirecek kadar uyanıklar
Ahaha aklıma geldi; bir ara derse gidecektim burnum akıyordu selpak almam lazım acele hemen önümdeki elinde iki paket mendil olan teyzeden alayım dedim , parayı verdim teyze selpağı vermedi asdfgh. İstememi bile yadırgadı cidden.
Ama bu yukarıda anlattığım teyzenin tezgahı da var, minnoş sesiyle birkaç kuruş kazanmaya çalışıyor. Öğrencilerle sürekli sohbet de ediyor. Sömürmeye de kalkmıyor şeker biri.
Belediyeler her kaldırımdan sorumlu eleman alıp parkeden araçlara fiş kesiyor otopark ücreti olarak.Senin teyze emekçi en azından, çalışıyor, benim söylediğim uyanık tayfasından
Bazen takılıyorum dilencilere, önünden geçerken para istiyor, hadi diyorum vereyim bari dönüşte bakıyorum yine istiyor, el insaf hatun para aldığın müşterilerin yüzüne bak bari hem giderken hem dönerken haraca mı bağladın beni diyorum
Bu ara çoğaldılar yine, zabıta topluyor ama bir yaptırımı yok, salıyorlar yine gelip dileniyorlar, devlet vergi alsın bari, fiş verme, yazar kasa zorunluluğu getirsin, yeminle bir tane dilenci kalmaz
Mantıklı aslında, yer işgaliye parası alsınlar, aha süper fikir, bunu bizim belediyeye teklif etsem kapıdan kovarlar mı acabaBelediyeler her kaldırımdan sorumlu eleman alıp parkeden araçlara fiş kesiyor otopark ücreti olarak.
Bence dilencilere de bu uygulamayı yapsınlar
Senin teyze emekçi en azından, çalışıyor, benim söylediğim uyanık tayfasından
Bazen takılıyorum dilencilere, önünden geçerken para istiyor, hadi diyorum vereyim bari dönüşte bakıyorum yine istiyor, el insaf hatun para aldığın müşterilerin yüzüne bak bari hem giderken hem dönerken haraca mı bağladın beni diyorum
Bu ara çoğaldılar yine, zabıta topluyor ama bir yaptırımı yok, salıyorlar yine gelip dileniyorlar, devlet vergi alsın bari, fiş verme, yazar kasa zorunluluğu getirsin, yeminle bir tane dilenci kalmaz
Akılları varsa sizi danışman olarak bile alabilirler zira dilencilerden kazandıkları para kendi kasalarına girecekMantıklı aslında, yer işgaliye parası alsınlar, aha süper fikir, bunu bizim belediyeye teklif etsem kapıdan kovarlar mı acaba
Olay ters teperse aklı veren nameaver derimAkılları varsa sizi danışman olarak bile alabilirler zira dilencilerden kazandıkları para kendi kasalarına girecek
İşte o belediyenin vizyonuna bağlı :)Olay ters teperse aklı veren nameaver derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?