İngiliz erkekler, Türk eş İstiyor

Ratinin Hisleri

Hayatafransızkadın.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2011
1.126
74
363
Kendisinden 20 yaş küçük bir Türk kızıyla evlenen 45'lik İngiliz, 'Türk kızları çok sadık ve saygılı. Arkadaşlarım da onlarla evlenebilmek için benden yardım istiyor' dedi

Türk kızı istiyorlar
Son yıllarda, dünya genelinde Türk kızlarının talipleri artıyor. Özellikle İngilizler, Türk kızlarıyla nikah masasına oturabilmek için can atıyor. Geçen yıl Aydın'ın Didim ilçesine tatil için gelen 45 yaşındaki İngiliz Jamie Adair, gönlünü kendisinden 20 yaş küçük Türk kızı Sema Uluhan'a kaptırdı. Babasına ait bir barda çalışan Sema'ya görür görmez aşık olan Jamie, duygularını açtığı genç kızdan olumsuz yanıt aldı. Ancak genç kızın kendisine karşı boş olmadığını da fark etti.

'Müslüman olacağım'
Selma'nın bir İngiliz'le evlilik konusunda endişeleri olduğunu anlayan Jamie Adair, günlerce dil döktüğü genç kızı, sonunda ikna etti. Ve 25 yaşındaki Sema ile İngiliz turist Jamie, geçtiğimiz günlerde Didim'de yapılan Türk usulü düğünle dünyaevine girdi. İngilizce bilmeyen eşiyle sözlük yardımıyla anlaşabilen Jamie, "Dünyalar benim oldu. Gerçek mutluluğu buldum" derken, önümüzdeki günlerde Müslüman olacağının müjdesini de verdi. 2 çocuk yapmayı planladıklarını belirten Jamie, her iki çocuklarına da hem Türk hem İngiliz ismi vereceklerini söyledi.

'Hiçbir sorun yaşamıyoruz'
Birçok İngiliz arkadaşının Türk kızı ile evlenmek istediğini belirten Jamie, şunları söyledi: "Türk kızları, gelenek ve göreneklerine çok bağlı. Ayrıca eşlerine çok sadık ve saygılı. Birçok arkadaşım, eşim Sema'yı tanıyınca Türk kızları ile evlenebilmek için benden yardım istemeye başladı. Arkadaşlarıma çevreden Türk gelin bulmaya çalışıyorum." Eşinin çok anlayışlı olduğunu belirten Sema da, "Jamie çok farklı biri. Ben okumaktan, yemek yapmayı öğrenemedim. Ancak o bunları hiç sorun yapmadı. Mutfak işlerini o yapıyor. Birbirimizin dilini anlamasak da, birbirimizi çok iyi anlıyoruz ve sorun yaşamıyoruz" diye konuştu.

Alıntıdır.

Bizim Türk erkekleri de İngiliz kızlarına pek meraklı! Al gülüm ver gülüm olmuş bu :)

Ingiliz erkekleri arasında yapılan bi araştırmayı okumuştum, Ingiliz kadınlarından bayaa rahatsızlar. Giyinmesini, davranmasını bilmiyorlar falan filan demişler. Türk erkeklerine de sorsan Türk kadınlarından rahatsızlar. Her yerde böyle sanırım :)

Komşunun tavuğu komşuya kaz görünürmüş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…