- 9 Haziran 2019
- 87
- 54
- 3
- 34
- Konu Sahibi kalbimaciyor
-
Tam olarak ne tür kusurlar olduğunu söyler misin? Grammatically mi yani yoksa noktalamami yoksa content mi kopul nedir yani?
Haklısınız bence deNe yapsam yaranamadım artık bir türkçesini bir çevirisini gözüne sokacağım bir tez 4. Kez mi yazılır artık...
Halden anlayan birini olunca başkaHaklısınız bence de
Ortalama bi essayde intro nun kelime sayisi 100 civarı. E tabi tez konusu olunca daha bütüncül bi bakış açısı lazım.
Introduction u tolere edecek derinlikte ve yetkinlikte bir body kısmınız var mi onu da bilemiyorum. İngilizce seviyenizi hiic bilemiyorum ama 4. Kez yazilinca artik sövülür tabi.
Varsa bir öneriniz çok sevinirim hangi site fiyat neydi? İnanın ilk öğrencisiydim bi bok bildiği yok sırf ego, birilerinin torpliyle kadro gelince öğrenciyi böcek gibi ezicem yer arıyor böyle kişiliklerTez hafife alınacak bir mevzu değil, benim dilim gerçekten iyi ama yine de ingilizce anadili olan birine kontrol ettirirdim. Internetten ücret karşılığı bu hizmeti yapacak olan bulunur.
Siz daha iyi bilirsiniz tabi, ama en garantisi hiç açık vermeyip işinizi mümkün olduğu kadar sağlama almak. Ben hiç kullanmadım ama reklamlarını görüyordum, online böyle işler yapan çok yabancı var. Bir araştırın. Belki Türkiye de bir dil kursuna direkt gidip orada çalışan yabancı hocalara da sorabilirsiniz. TR de yaşayanlar daha hesaplı fiyat verebilir.Varsa bir öneriniz çok sevinirim hangi site fiyat neydi? İnanın ilk öğrencisiydim bi bok bildiği yok sırf ego, birilerinin torpliyle kadro gelince öğrenciyi böcek gibi ezicem yer arıyor böyle kişilikler
Sayfasına 20 dolar diyorlarSiz daha iyi bilirsiniz tabi, ama en garantisi hiç açık vermeyip işinizi mümkün olduğu kadar sağlama almak. Ben hiç kullanmadım ama reklamlarını görüyordum, online böyle işler yapan çok yabancı var. Bir araştırın. Belki Türkiye de bir dil kursuna direkt gidip orada çalışan yabancı hocalara da sorabilirsiniz. TR de yaşayanlar daha hesaplı fiyat verebilir.
2-3 gün boşum. Bana word formatında atarsan gerekli düzeltmeleri yapar gönderirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?