- Emoji Skoru
- 78
- Puanlar
- 28
- Konu Sahibi bilirbilmezbirkimse
Herkese merhaba öncelikle hepinizin Kadir Gecesi’nde kutluyorum. Ben iki çocuk annesiyim kadınım bebeklerim daha küçük. İngilizce seviyem B bir düzeyinde ve İngilizcemi geliştirmek istiyorum. Çocuklar küçük olduğu için herhangi bir kursa Örgün olarak katılamıyorum. Durum böyle olunca kendim çalışmayı denedim ama evde çocuklar da derken bir disiplin oturttuamadım. Daha çok beni İngilizce çalışma konularında hangi kaynaktan nasıl çalışmam gerektiği ve ders programı kısmı zorladı. Yani günlük kısıtlı bir vaktim olduğu için hepsinden dengeli bir şekilde verimli olarak çalışmam gerekiyor. Hal öyle olunca online İngilizce kurslarını araştırmaya başladım. Ücret çok yüksek bir bütçem yok ücret için. Ama kursta belli bir program olsun disiplin olsun sadece videolarla olmasını interaktif olsun istiyorum. Speaking writing reading listening grammer vocabulary hepsini içeren dengeli bir kurs olsun istiyorum sertifika için ücret verebilirim ama çok fazla farklı şey çıktı karşıma bu konuda bilgisi deneyimi olan yol gösterebilir mi ?