ingilizce öğretmenlerine sorum olucak

• Konu Sahibi Konu Sahibi xwyz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

xwyz

Nirvana
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2009
186
21
643
mrb bayanlar,ingilizce clothes konusuyla alakalı materyal yapcam,giysileri tanıtcam çizgilimi,karelimi uzunmu kısamı fermuarlımı düğmelimi ama bilemedim hangi seviyede olcağını.4.sınıf desem onlar sadece renkleri ve giysi isimlerini görüyorlar.hoca çok dikkat ediyo müfredata göre olcak diyo.şimdi ben bu tanımlarla kaçıncı sınıf için hazırlamış olurum.yardım edin lütfen.

4.sınıf için metaryal hazırlayacaksanız eğer,kıyafet resmi bulmanız ve renklerini yanına belirtmeniz yeterli.daha fazla ayrıntıya gerek yoktur.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım 4. sınıflar için zor olur bu konu.. En az 6. sınıf seviyesinde hazırlamalısın. 6. sınıf müfredatında 6. ünitede mevsimler aylar vs. konusunda kıyafetlere de değinilmiş, kıyafetler anlatacağım sınıfın müfredatında olmalı diyorsan 6. sınıf en uygunu..

Canım 4. sınıflar için zor olur bu konu.. En az 6. sınıf seviyesinde hazırlamalısın. 6. sınıf müfredatında 6. ünitede mevsimler aylar vs. konusunda kıyafetlere de değinilmiş, kıyafetler anlatacağım sınıfın müfredatında olmalı diyorsan 6. sınıf en uygunu..
çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için:)

Back
X