• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İngiltere meselesi..

Şöyle ki bir ilişkim var 10. Ayımızdayız ve çok şükür hiçbir sorun yok beni arar,sorar , merak eder , çok ilgilidir, ulaşamayınca kafayı yer , Zamanını bana ayırmak için uğraşır her hafta bursa dan İstanbul’a beni görmek için gelir 1 saat bile olsa her neyse uzatmıcam erkek arkadaşım bu sene yani eylül-ekim gibi İngiltere’ye gidecek 3 abisi var 3ü de namazında niyazında insanlar ve 2 tanesi evli her neyse orada kendilerine ait bir iş yeri var benimki de oraya çalısmaya gidecek ve ev parasını biriktirip geri donecek ortalama 2 yıl kadar orada kalmayı düşünüyor ben sevgilime güveniyorum ama etrafımdakiler hep şey diyor “o orda başkasını bulur” ,”orda güzel kızlar var” gibisinden takmamaya çalışıyorum aslında kafamda soru işareti ona dair ufacık bile yok zaten abileri annesi ablası falan beni hep biliyor ve hayatında suana kadar benden başka ciddi düşündüğü biri olmamış siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz merak ettim açıkçası..

NOT: 2 Ayda bir Türkiye’ye gelecek benim için
Namaz niyaz ne alaka ? Her namazlıyı çok iyi namazsız insanı kötü görmeyin bunu vurguladığınız için söylüyorum ayrıca Türkiye nin en güzeli sizsiniz de oraya gidince başka güzeller görüp aklı mı kalacak yapan burada da yapar ayrıca gönül güzele çirkine bakmaz ayrıca ailesi beni biliyor olayına çok kaptırma nişan atan evlenip boşanan var ailesi bilince bir şey olmuyor bu gün bilir yarın bitti gitti der olay kapanır yani sen burada ailesine abisine şuna buna değil sevgiline güven zaten şüpheli hareketi olursa suç oradaki güzel kızlar da ya da ülkede değil sevgilindedir gönlünü rahat tut

Biz eşimle evlenmeden önce 2,5 sene farklı ülkelerdeydik. Uzun ilişki zor evet ama her erkek de aman bir kadın bulayım zihniyetinde değil. Biz de kendimize göre her günümüzü paylaşmak için değişik yöntemler bulduk. Şimdi düşününce çok romantik gelir hala.

Güveniyorsanız gitsin, bir şey olacağı varsa da şimdi olsun en azından evlilikten dönme şansınız olur. Hem iyi yanından bakarsak belki siz de oraya gidersiniz. Bence güzel bir imkan olabilir.

Simdi ben buna bir aciklik getirim cevremde bu durumu cok yasayan oldu... canim herkes aynidir demiyorum ama soyle soyleyeyim ben de ingiltere de yasayan biri olarak diyorum ki o adam buraya gelince ilk burayi sevmiyorum ayagina girecek sonra seni ozledimler falan olacak ve yavas yavas iliski kopacak (geneli boyle oluyor).. 2 ayda birde gidecegine pek inanamdim ucak biletleri herzaman ucuz degil.. ki buraya alisincada zaten geri donmek istemeyecek. Amaaa sizi gercekten cok seviyorsa ve bagliysa dunyanin bir ucunada gitse bir sekilde yolunu bulup siizinle olur zaten. Nasibten ote yol yok. Hakkinizda hayirllisi olsun ama mesafeli iliskiler genelde bir kopukluk veriyor tecrubelere dayanarak soyluyorum. Hakkinizda hayirlisi olsun

Şöyle ki bir ilişkim var 10. Ayımızdayız ve çok şükür hiçbir sorun yok beni arar,sorar , merak eder , çok ilgilidir, ulaşamayınca kafayı yer , Zamanını bana ayırmak için uğraşır her hafta bursa dan İstanbul’a beni görmek için gelir 1 saat bile olsa her neyse uzatmıcam erkek arkadaşım bu sene yani eylül-ekim gibi İngiltere’ye gidecek 3 abisi var 3ü de namazında niyazında insanlar ve 2 tanesi evli her neyse orada kendilerine ait bir iş yeri var benimki de oraya çalısmaya gidecek ve ev parasını biriktirip geri donecek ortalama 2 yıl kadar orada kalmayı düşünüyor ben sevgilime güveniyorum ama etrafımdakiler hep şey diyor “o orda başkasını bulur” ,”orda güzel kızlar var” gibisinden takmamaya çalışıyorum aslında kafamda soru işareti ona dair ufacık bile yok zaten abileri annesi ablası falan beni hep biliyor ve hayatında suana kadar benden başka ciddi düşündüğü biri olmamış siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz merak ettim açıkçası..

NOT: 2 Ayda bir Türkiye’ye gelecek benim için
Kismet diyorum ben

Abilerinin gece hayatı olmadıgını ve düzgün insanlar oldugunu vurgulamak amacıyla söyledim

İlk 3 ay birbirimizi gormeden cıktık zaten ben kendimi hazır hissetmediğim için o da anlayıs gösterdi

Orda yaşayabilirim çünkü önceden yasamıslıgım var

Burada askeri ücret 1700 dersen orda aylık 2000 siterlin alacak sterlinin 6 küsür olduğunu dusunursek 12 bine tekabül eder . Oraya gideceği için üniversiteyi dondurdu turizm otelcilik okuyordu İngilizcesi çok iyi olduğu içinde gitmek mantıklı geldi neden baskasıyla calısmaktansa kendilerine ait yerde çalışmasın?
Gitmesi cok mantikli ben olsam git derim hatta ilerde sen de git burda ne var sanki insanca yasayan adalet goren alninin terinin hakkini alan kac kisi var burda..

Back
X