- 24 Kasım 2016
- 10
- 3
- 1
- 34
- Konu Sahibi berenicce66
Kızlar sırf bu sorunum için hesap açtım, burayı uzun bir süredir takip ediyorum. Vize olmadan sadece oturumla Ingiltere'ye gidilir mi ?
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohal oldugu ıcın hersey degıstı cnm ıısını saglama al bence
Elçilikle gidip görüşseniz, belki onlar yardımcı olabilirler.
Evet işte ama muhatap bulmak zor oluyor. İznim de başlamadı henüz, tüm gün işyerindeyim ve takip etmekte zorlanıyorum. Arıyorum bakan yok, güç bela biri çıksa biz bakmıyoruz diyor başa dönüyoruz, o arada iş geliyor hiçbirşey yapamıyorum. Yarın bizzat gideceğim inşallah bir muhatap bulabilirim.
Aslında randevu alarak gidip görüşebilirsiniz ama bilemedim. Bir de direkt gidip görüşmeyi deneyin. En doğru şekilde onlar sizi yönlendirir diye düşünüyorum.
Mail atın, numaranızı yazın, geri dönüş yaparlar..Evet işte ama muhatap bulmak zor oluyor. İznim de başlamadı henüz, tüm gün işyerindeyim ve takip etmekte zorlanıyorum. Arıyorum bakan yok, güç bela biri çıksa biz bakmıyoruz diyor başa dönüyoruz, o arada iş geliyor hiçbirşey yapamıyorum. Yarın bizzat gideceğim inşallah bir muhatap bulabilirim.
Mail atın, numaranızı yazın, geri dönüş yaparlar..
Ayrıca kamu görevlilerine yeşil pasaport vermiyorlarmı, yanlışmı biliyorum? mevkii ye göremi veriliyor bu yeşil pass?
Türkiye'de nasıl oluyor bilgim az oyuzden sordum.
Kızlar sırf bu sorunum için hesap açtım, burayı uzun bir süredir takip ediyorum. Bu konuda bilgisi olanlar nolur yardım edin, Allahaşkına yol gösterin.. Şimdi konuyu anlatıyorum.
Ben bir kamu kurumunda devlet memuruyum. Geçen sene 1 yıl kurumum beni yüksek lisans için Londra'ya gönderdi ve bana görevlendirme çıkarıldı. Londra'ya görevlendirmem olduğu için gri pasaportla gittim. Gri pasaportuma 1 aylık geçici vize yapıştırılmıştı, sonra Londra'ya gelişimin 3. haftasında bana oturum kartı verildi. Kart Şubat 2017'ye kadar geçerli.
Şimdi bana geçen hafta okuldan mezuniyete hak kazandığım bilgisi geldi. Nasıl mutlu oldum anlatamam, havalara uçtum emeğimin karşılığını aldım diye. Geçen seneden yıllık iznim de vardı, onu kullanacak, Aralık ayının ilk 2 haftası Londra'ya gidecek, hem arkadaşlarımı görüp hem diploma töreni mutluluğumu yaşayacak, hem de öğrenci işlerinden bazı prosedürel işlerimi halledecektim. Elimde gri pasaport var, onunla gitmek istedim oturum kartımı onunla aldığım için.
Ama bu ohal'den dolayı şartlar değişmiş. Griyle çıkabilmem için görevlendirme lazımmış. Ben de rica ettim, durumu anlattım, dedim durum böyle böyle, bu eğitimimin bir parçası, tüm masraflar bana ait olacak yeter ki görevlendirme çıkarın. Ama hayır dendi, olmaz, kendi pasaportunla vizeye başvur, dendi(
Ve ben çakıldım kızlar. Herkesle ama herkesle konuşuyorum. Bazı arkadaşlar diyor ki "saçmalama, ne vizesi ? babalar gibi şubat ayına kadar geçerli oturum kartın var. kendi bordo pasaportunla çıkarsın yurtdışına. oturum kartı olduktan sonra vizeye gerek yok. hem grideki vize clearance vizesi, geçici vize." Ve bilen vardır diye sormak istiyorum kızlar, ben böyle yaparsam sorunla karşılaşır mıyım ? zira çok az vakit kaldı ve ben stres dolayısıyla berbat hissediyorum.
Türkiyeden gri pasaportla yurtdışına cıkanlar kurumdan yazılı izin alıyorlar bu doğru ama sizin durumunuz farklı. Siz zaten ordasınız ve elinizde oturum var. Rahat rahat gidebilirsiniz.Kızlar sırf bu sorunum için hesap açtım, burayı uzun bir süredir takip ediyorum. Bu konuda bilgisi olanlar nolur yardım edin, Allahaşkına yol gösterin.. Şimdi konuyu anlatıyorum.
Ben bir kamu kurumunda devlet memuruyum. Geçen sene 1 yıl kurumum beni yüksek lisans için Londra'ya gönderdi ve bana görevlendirme çıkarıldı. Londra'ya görevlendirmem olduğu için gri pasaportla gittim. Gri pasaportuma 1 aylık geçici vize yapıştırılmıştı, sonra Londra'ya gelişimin 3. haftasında bana oturum kartı verildi. Kart Şubat 2017'ye kadar geçerli.
Şimdi bana geçen hafta okuldan mezuniyete hak kazandığım bilgisi geldi. Nasıl mutlu oldum anlatamam, havalara uçtum emeğimin karşılığını aldım diye. Geçen seneden yıllık iznim de vardı, onu kullanacak, Aralık ayının ilk 2 haftası Londra'ya gidecek, hem arkadaşlarımı görüp hem diploma töreni mutluluğumu yaşayacak, hem de öğrenci işlerinden bazı prosedürel işlerimi halledecektim. Elimde gri pasaport var, onunla gitmek istedim oturum kartımı onunla aldığım için.
Ama bu ohal'den dolayı şartlar değişmiş. Griyle çıkabilmem için görevlendirme lazımmış. Ben de rica ettim, durumu anlattım, dedim durum böyle böyle, bu eğitimimin bir parçası, tüm masraflar bana ait olacak yeter ki görevlendirme çıkarın. Ama hayır dendi, olmaz, kendi pasaportunla vizeye başvur, dendi(
Ve ben çakıldım kızlar. Herkesle ama herkesle konuşuyorum. Bazı arkadaşlar diyor ki "saçmalama, ne vizesi ? babalar gibi şubat ayına kadar geçerli oturum kartın var. kendi bordo pasaportunla çıkarsın yurtdışına. oturum kartı olduktan sonra vizeye gerek yok. hem grideki vize clearance vizesi, geçici vize." Ve bilen vardır diye sormak istiyorum kızlar, ben böyle yaparsam sorunla karşılaşır mıyım ? zira çok az vakit kaldı ve ben stres dolayısıyla berbat hissediyorum.