İngiltere vizesi hk.

salinger29

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2017
640
1.537
33
35
Merhaba hanımlar,

İş görüşmesi amaçlı ingiltereye hangi vize başvurusu yapılacağı ve vizenin gerektirdikleri hakkında bilgisi olan var mı acaba ? :,(

Teşekkür ederim o yöntemi standart olarak deniyorum ama çalışma vizesi ve turist vizesi hakkında bilgi kirliliği var, tecrübeli biri varsa fikrini alayım dedim.
bir de sözlüklere bakın, yurt dışı eğitim danışmanlıklarına da sorabilirsiniz.

konsolosluğa gitmeyin, hiçbir şekilde içeri almıyorlar elinize bir mail adresi tutuşturup yollarlar, gittiğinizle kalırsınız. yurtdışı eğitim danışmanlıklarına sorun, forumlarda, sözlüklerde mutlaka bir şeyler bulursunuz. biraz baktım tier 2 ya da tier 5 almanız gerekecek sanırım. link bu tam okumadım ama siz başka sitelere de bakın

http://ingilterecalismavizesi.com/v...ngiltere-calisma-izni-vizesi-tier-2-ve-tier-5

şunu belirteyim, vize formunu doldururken asla yanlış ya da eksik bir bilgi vermeyin, direkt red yersiniz. öğrenci vizesinde 28 gün önce bankaya bir miktar para koymak gerekli çalışma vizesinde de öyle mi, bilmiyorum ama eğer koymanız gerekiyorsa onu çok dikkate alın mutlaka koyun para, ben vize formunu teslim ederken ilk sordukları şey oydu çünkü.

Çok teşekkür ederim, hem bilgiler hem emeğiniz için :) inceleyeyim.

Merhaba hanımlar,

İş görüşmesi amaçlı ingiltereye hangi vize başvurusu yapılacağı ve vizenin gerektirdikleri hakkında bilgisi olan var mı acaba ? :,(
vayy beee helal olsun ingilterede is görüsmesi ulan biz 1 ay oldu basvurru yapıyorım 1 kisimi dönmez arkadas tebrik ederim senii

Merhaba hanımlar,

Vize üzerine çalışan turizm firmaları var. İnternette bulabilirsiniz. Telefonla arayıp bilgi alabilirsiniz ücret talep etmezler. Sonra gereken başvuruyu kendiniz yapabilirsiniz. İmkanınız varsa onlar sizin adınıza yapar. İşiniz çok kolaylaşır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…