- 23 Mart 2017
- 4
- 0
- 1
- 35
- Konu Sahibi SumeyyeEymen
Inglesina Trilogy modeli renkleri SİYAH, AMERANA, ECRU ve MARINA arabalar elime yeni ulaştı şunu belirtmek istiyorum videolardan izledigimizden çok daha kullanışlı ve harika bi araba tek elle kullanım özelliği kusursuz çalışıyor. Ayrıca Single Holder modeli yani iki yanda kolu yok. Kolu tek. Tek elle itmeye elverişli bir ürün. Resimlerde de bunu göreceksiniz. Ürünün bütün aparatları mevcut yağmurluk bardaklık ayak örtüsü şu bu hepsi var. Bütün aparatlarının kitapçık dahil jelatinleri üzerinde ve açılmamış durumdadır. Ürünü kişinin isteğine göre istediği kargo firması yada daha uygun olur diye düşünüyorum otobüs firmaları ile gönderebilirim. Tabi ki imkanı olan için elden teslim edebilirim.Hatta Batmanda Memur ve ya başka bi şekilde tanıdığı olan varsa gelip kontrol edip ürünü inceleyebilir. Şunu yine gönülden belirtiyorum şahane bir ürün alacaksınız.
FİYAT 2050 TL
Sahibinden de ilanımız 413771886 diğer ilanlarda ilanı açan kişiye tıklayıp diğer kullanıcı ilanları derseniz görürsünüz
Lütfen pazarlık yapmayınız.

FİYAT 2050 TL
Sahibinden de ilanımız 413771886 diğer ilanlarda ilanı açan kişiye tıklayıp diğer kullanıcı ilanları derseniz görürsünüz
Lütfen pazarlık yapmayınız.

Son düzenleme: