Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşi azospermi olup inhibin b testi yaptıran var mi kizlar benim eşimin her şeyi normal tikaniklik yok inhibin b testi 206 çıktı bana biraz yüksek geldi . Inhibin b testinden anlayan var mı 206 nasıl
Eşi azospermi olup inhibin b testi yaptıran var mi kizlar benim eşimin her şeyi normal tikaniklik yok inhibin b testi 206 çıktı bana biraz yüksek geldi . Inhibin b testinden anlayan var mı 206 nasıl
Tüm testlerde 2.5 çıkıyor doktor tikaniklik varsa sperm kanallarindadir dedi . 3 ayda cikis olmazsa tikaniklik olduğunu anlayacağız diyor pesa yapacak öyle oursa