İnim inim inliyorum

Dert bende derman sende

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2018
2.203
5.080
158
Merhabalar. Öncelikle konumu taşımayın lütfen rica ediyorum. Ben 11+5gunluk hamileyim. Bu sabahtan itibaren kendimi aşırı halsiz hissediyorum. Burnum akıyor boğazım ağrıyor ve en kötüsü tüm dislerimi sökuyorlar gibi ağrıyor. Başım kemiklerim ağrıyor. Resmen inim inim inliyorum durduğum yerde. Akşam dayanamadım acile gittim. Doktor serum verdi. Bende dişlerim çok ağrıyor başım da aynı şekilde ağrı kesici verin en azından dedim. Ilaç icmemelisin zaten serumun ici ne ağrı kesici katacaklar dedi. Ama serum hiç fayda etmedi. Normalde ise yarardi. Bu sanki su gibi geldi bana. Çok kotuyum. Evde yapabileceğim bir tedavi var mı. Her yerim sızlıyor. Beynim kafa tasimdan dışarı fırlayacak. Bu arada hastalık daha bugün başladı.(galiba soğuk alginligi)

Son düzenleme:
İlk 3 ay diş tedavisi görememiştim. 3 ay dolana kadar çok ağrılar çektim. Parol ile idare ettim çok etkili olmasa da. Uykudan uyanıp ağlardım.

Merhabalar. Öncelikle konumu taşımayın lütfen rica ediyorum. Ben 11+5gunluk hamileyim. Bu sabahtan itibaren kendimi aşırı halsiz hissediyorum. Burnum akıyor boğazım ağrıyor ve en kötüsü tüm dislerimi sökuyorlar gibi ağrıyor. Başım kemiklerim ağrıyor. Resmen inim inim inliyorum durduğum yerde. Akşam dayanamadım acile gittim. Doktor serum verdi. Bende dişlerim çok ağrıyor başım da aynı şekilde ağrı kesici verin en azından dedim. Ilaç icmemelisin zaten serumun ici ne ağrı kesici katacaklar dedi. Ama serum hiç fayda etmedi. Normalde ise yarardi. Bu sanki su gibi geldi bana. Çok kotuyum. Evde yapabileceğim bir tedavi var mı. Her yerim sızlıyor. Beynim kafa tasimdan dışarı fırlayacak. Bu arada hastalık daha bugün başladı.
Dr tavsiye etti bana ve iyi geldi Allah in izniyle , ilk iki ay grip boğaz ve ağrı 3 kez nuksetti ve bununla çabuk geçti
1 avuç buğday
1 avuç kırmızı mercimek
1 havuç
1 patates
Çorba yapıp blender ile çekip icebilirsiniz.

Birde Musevi penisilini denen yani tavuk suyu corbaya limon sıkıp icebilirsiniz.

Ben ilk çorbaya tavuk suyu kattim ve limon sıkıp içtim

Allah şifa ve kolaylık versin zor zamanlar çok geçmiş olsun

Ben soğuk algınlığımı sambucol suya atılan tablet ile atlatmıştım hamilelik başında daha hassas olduğu için doktorum önerdi. Çok iyi geldi ilaç değil. Doktorunuza danışarak sizde kullanabilirsiniz.

Ay çok teşekkür ederim. Inşallah iyi gelir resmen surunuyorum çünkü. Buğday dediğiniz asurelik buğday olur mu ondan çorba yapıyoruz çünkü biz. Birde bu malzemelerle hazirladigim suya tavuk suyu katsam daha hızlı iyileşir mıyım.
Dr tavsiye etti bana ve iyi geldi Allah in izniyle , ilk iki ay grip boğaz ve ağrı 3 kez nuksetti ve bununla çabuk geçti
1 avuç buğday
1 avuç kırmızı mercimek
1 havuç
1 patates
Çorba yapıp blender ile çekip icebilirsiniz.

Birde Musevi penisilini denen yani tavuk suyu corbaya limon sıkıp icebilirsiniz.

Ben ilk çorbaya tavuk suyu kattim ve limon sıkıp içtim

Allah şifa ve kolaylık versin zor zamanlar çok geçmiş olsun

T
Ben soğuk algınlığımı sambucol suya atılan tablet ile atlatmıştım hamilelik başında daha hassas olduğu için doktorum önerdi. Çok iyi geldi ilaç değil. Doktorunuza danışarak sizde kullanabilirsiniz.
TAmam bunu da sorayim. Salı zaten 2 ki tarama için gideceğim doktora. Teşekkür ederim

Kadındoğum doktorunu ara burası faydasız olur hamilesin ve çok çok başındasın nane limon yazmış arkadaş ama nane mantar vişnesuyu ilk aylar tüketmemelisin

Ay çok teşekkür ederim. Inşallah iyi gelir resmen surunuyorum çünkü. Buğday dediğiniz asurelik buğday olur mu ondan çorba yapıyoruz çünkü biz. Birde bu malzemelerle hazirladigim suya tavuk suyu katsam daha hızlı iyileşir mıyım.
Evet evet aşurelik buğday , bende aynen dediğiniz gibi yaptım bu malzemelere tavuk suyu kattim , yazmistim zaten ama tam açıklayıcı yazmamisim sanırım . Çok şükür Rabbime ben ertesi gün toparliyordum inşaallah sizede şifa olsun
Sırt acılarinizda varmı hani gripte olur ya öyle

Tavuk suyuna çorba deneyin, çok şifalıdır özellikle solunum yolu hastalığına birebirdir.
Parol/ minosey alabilirsiniz günde 3 sefer.
Ilık bir duş, bitki çayları, ballı süt işe yarayacak en azından hastalık süresini azaltacaktır.
Boğaz ağrınız varsa 1 su bardağı suya 1 çay kaşığı karbonat, yarım çay kaşığı tuz ve birkaç damla limon koyarak gargara yapın, hemen söndürür.

Evet evet aşurelik buğday , bende aynen dediğiniz gibi yaptım bu malzemelere tavuk suyu kattim , yazmistim zaten ama tam açıklayıcı yazmamisim sanırım . Çok şükür Rabbime ben ertesi gün toparliyordum inşaallah sizede şifa olsun
Sırt acılarinizda varmı hani gripte olur ya öyle
Sırt değil de çene kemiğimle beraber dislerimi sökuyorlar sanki. Ben bu kadar kolay yikilmazdim. Hamilelikten herhalde Anlamadim ki.

Back
X