İnkar eden eş...

Yeniigeliin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2015
1.076
911
123
27
Merhaba, Eşimle devamlı sorunlarımız var zaten. Sürekli iş bahanesiyle dışarıda. En son telefon haritasından baktım mutlu son masaj salonuna gitmiş, ilk baş kesinlikle gitmedim dedi sonra benim kesin orda olduğuna emin olduğum için, gittim ama ben girmedim arkadaş girdi dışarda bekledim dedi... 6 ay öncede bir kadınla evine gitmek hakkında birlikte olacaklarına dair mesaj yakaladım. 3 ay annemde kaldım. Önce erkek arkadaşımla şakalaştım dedi.. sonra gitçektim ama gidemedim dedi... hala aynı evde yaşıyorum bu adamla nefret ediyorum ama çok karmaşık durumdayım...

Neden karmaşıksınız?

Aldatılmışsınız, muhtemelen birçok kez.

Dışarıda bekledim yalanı da insanı aptal yerine koymaktan başka birşey değil. Bu saçma yalanlara inanacaksanız takip etmeyin en azından.

Evi yerine sürekli dışarıda olmayı tercih eden adamdan da başka birşey beklenmez zaten.

Merhaba, Eşimle devamlı sorunlarımız var zaten. Sürekli iş bahanesiyle dışarıda. En son telefon haritasından baktım mutlu son masaj salonuna gitmiş, ilk baş kesinlikle gitmedim dedi sonra benim kesin orda olduğuna emin olduğum için, gittim ama ben girmedim arkadaş girdi dışarda bekledim dedi... 6 ay öncede bir kadınla evine gitmek hakkında birlikte olacaklarına dair mesaj yakaladım. 3 ay annemde kaldım. Önce erkek arkadaşımla şakalaştım dedi.. sonra gitçektim ama gidemedim dedi... hala aynı evde yaşıyorum bu adamla nefret ediyorum ama çok karmaşık durumdayım...
Allah yardımcın olsun bacım ne diyim

İnanmıyorum tabi ki... aptal değilim. Ailem biraz beklemem gerektiğini elbet yakalanacığını ve kendi rezil olacağını söylüyorlar. Ben ispat edemiyorum sürekli inkar ediyor.

madem bosanmayacaksınız neden sureklı esınızın telını kurcalayıp yakalayıp yuz goz oluyorsunuz
bosanmayacak kısıler barı kurcalamasın yuz goz olmasın bılmıyorum duymadım gormedım desın , en azından kadın bunca sey yapıyorum herseye eyvallah dıyor kabul edıyor demesın genıs demesın barı . barı kendınıze bunu yaptırmayın

İnanmıyorum tabi ki... aptal değilim. Ailem biraz beklemem gerektiğini elbet yakalanacığını ve kendi rezil olacağını söylüyorlar. Ben ispat edemiyorum sürekli inkar ediyor.
yanı daha nesını yakalamanız gerek ılla yatagınızda bır kadınla basmanız sart mı aldatılmıs kabul etmek ıcın
neyse dedıgım gıbı aılenızı falan da ısın ıcıne katmıssınız . esınıze blof yapmayın ters teper. bosanmayacaksanız kurcalamayın

Gidecektim ama gidemedim dedi, aldatmamış mı oldu yani şimdi?
Nefret ediyorsanız karışık olmanızın sebebi nedir ki acaba?
Seviyorum ayrılamıyorum diyenleri gördüm de...
Sevmiyorum tabi ki. Karışık olmam bi üst yorumda anlattım. Bi öncekinde 3 ay annemde kaldım. Bu olaydada madem öyle dönmeyecektin geri diyorlar. Bekle elbet çıkacak foyasi diyorlar.

İyi de madem yakalamak gibi bir derdiniz var, masaja gittin mi diye niye soruyorsunuz? Zaten bir önceki mesajlaşma da herşeyi ortaya koyuyor. İspattan kasıt adamı başka bir kadınla yatakta yakalamak mı nedir, anlamadım.

Sevmiyorum tabi ki. Karışık olmam bi üst yorumda anlattım. Bi öncekinde 3 ay annemde kaldım. Bu olaydada madem öyle dönmeyecektin geri diyorlar. Bekle elbet çıkacak foyasi diyorlar.

Daha ne foyası çıkacak daha ne çıkabilir adam başka kadınla beraber olmaya gitmek istediğini ama fırsat bulamadığını söylemiş daha ne desin?

Çocuğunuz yoksa çocuğunuzun olup iyice oraya bağlanmanızı bekliyor galiba aileniz. Herkesin ailesi kızlarına sahip çıkacak diye birşey yok. Evlilik olgunluğuna erişmişsiniz. Kendi ayaklarınız üzerinde durmanız lazım gerektiğinde. Eğer çocuk da yoksa bir çocuğun da hayatını mahvetmeden boşanıp hayatınızı kurun.

yanı daha nesını yakalamanız gerek ılla yatagınızda bır kadınla basmanız sart mı aldatılmıs kabul etmek ıcın
neyse dedıgım gıbı aılenızı falan da ısın ıcıne katmıssınız . esınıze blof yapmayın ters teper. bosanmayacaksanız kurcalamayın
Dayanamıyorum zaten artık bu işin sonu iyi değil ne olacak bilmiyorum

Back
X