İnkılap dersi :(

lunabrava

L'amour c'est comme un jour
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2012
885
515
133
Herkese selamlar.
Gerçekten çok moralim bozuk. İnkılap ilk notum 70 ikinci sınavdan 100 aldım öğretmen 90 notumu girmiş ve sözlü notuma 75 vermiş.5 olan ortalamamı 4'e indirdi.Bugün konuştum öğretmenle pek düzeltecek gibi değil ve diğerleri gibi aynı tehdit kontrol edeceğim notun düşebilir. Coğrafya dersime de aynı öğretmen geliyor onda da aynısını yaptı.Şu an karne ortalamam 83 ve sırf bu yüzden 2 puanla takdiri kaçırıyorum.Benden düşük notu olanlara benden yüksek sözlü kullanmış.Ve sınıfta coğrafyası ile inkılabı iyi olanlarla kötü olanların bir farkı kalmadı gerçekten çok moralim bozuk.Annem de gidip konuşacağım diye tutturdu konuşmasını da pek istemiyorum açıkçası sonuçta ikinci dönemde de derslerime aynı hoca gelecek ve seneye de aynı hoca gelebilir. Ne yapacağımı bilmiyorum. Lisedeyim bir de not ortalamamı yüksek tutmaya çalışıyorum. Moralim çok bozuk :( Önerileriniz neler annem öğretmenle konuşmalı mı?

Annenin konuşması hiç uygun değil. Sen artık kendi hakkını savunabilecek
yaştasın bence. Sınav kağıdına da yanıtları sen yazdın. Sonucunu az-çok
tahmin edersin. Git bak kağıdına eğer eminsen. Hocanın tehdidine aldırma.

Ben notum beklediğimden azsa mutlaka bakardım o kağıda ve hiç pişman
olmadım baktığıma. Üniversite de dahil. Öğretmen de insan ve arada dalgınlıkla
hata yapabiliyor, eksik toplayabiliyor falan. Oluyor işte.

Canım anneni yolla ama hocanla kavga filan etmesin sakın. Maalesef var böyle öğrenci düşmanı hocalar sen bi üniversteye git ne manyaklarla karşılaşıcaksın. Hakkını sonuna kadar ara

Herkese selamlar.
Gerçekten çok moralim bozuk. İnkılap ilk notum 70 ikinci sınavdan 100 aldım öğretmen 90 notumu girmiş ve sözlü notuma 75 vermiş.5 olan ortalamamı 4'e indirdi.Bugün konuştum öğretmenle pek düzeltecek gibi değil ve diğerleri gibi aynı tehdit kontrol edeceğim notun düşebilir. Coğrafya dersime de aynı öğretmen geliyor onda da aynısını yaptı.Şu an karne ortalamam 83 ve sırf bu yüzden 2 puanla takdiri kaçırıyorum.Benden düşük notu olanlara benden yüksek sözlü kullanmış.Ve sınıfta coğrafyası ile inkılabı iyi olanlarla kötü olanların bir farkı kalmadı gerçekten çok moralim bozuk.Annem de gidip konuşacağım diye tutturdu konuşmasını da pek istemiyorum açıkçası sonuçta ikinci dönemde de derslerime aynı hoca gelecek ve seneye de aynı hoca gelebilir. Ne yapacağımı bilmiyorum. Lisedeyim bir de not ortalamamı yüksek tutmaya çalışıyorum. Moralim çok bozuk :( Önerileriniz neler annem öğretmenle konuşmalı mı?

100 aldığını nereden biliyorsun ?

Lisedeyken bizim sınıfta 2 kişi vardı
Notları gerçekten hep yüksek olan öğrencilerdi
ama sırf ortalamalarını yükseltmek için
bütün hocalara ;

hocam 2 puanla takdiri kaçırıyorum yardım et dediklerinde hep o hocadan bu hocadan toplayıp alıyorlardı takdiri
ki onların asıl derdi not ortalamalarını yükseltip sınavda o ortalamayla hesaplanmasıydı

annen gidip konuşabilir ama insiyatif kullanacak bir hoca olsaydı zaten yapardı bunu
bi de ters tepmesin

yazılı notunu yanlış gırdıyse düzelttır de, sözlü not olan takdir hakkına karışamazsın, çok absürd bir not olmadıkça...
hocayla münakaşa ya da bır şey yaşadın mı.

Öğretmeninin takdiri o,üstelemesen iyi olur.Kaldı ki bu saatten sonra velilerin öğretmenlerle görüşmesi yasaktır.Bizde öyleydi.

Sınavdan yüksekte alsan kanaat notu denen bir şey var, yani senin hal ve hareketlerine derslere katılıp katılmamana göre verilen bir not..

Back
X