Y yoncagibi Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 31 Ocak 2026 Mesajlar 4 Emoji Skoru 4 Puanlar 1 Yaş 26 16 Şubat 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi yoncagibi #1 Merhaba hanımlar. Bu başlık altında hiç konu açılmamış. var. İnmemiş testis azopermisi olup nerde tedavi görüyorsunuz? Biz mesut tül hocada başladık şimdi. Seviyemiz sd1. Umut var mı..
Merhaba hanımlar. Bu başlık altında hiç konu açılmamış. var. İnmemiş testis azopermisi olup nerde tedavi görüyorsunuz? Biz mesut tül hocada başladık şimdi. Seviyemiz sd1. Umut var mı..
Pikachu_2020 Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 381 Emoji Skoru 157 Puanlar 103 Yaş 29 21 Şubat 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi yoncagibi #2 Merhaba hocanın ismini yeni duydum araştırıyorum eşimde inmemiş testis sebebi ile azospermi tedaviye nasıl bakıyor acaba olumlu mu ?
Merhaba hocanın ismini yeni duydum araştırıyorum eşimde inmemiş testis sebebi ile azospermi tedaviye nasıl bakıyor acaba olumlu mu ?
Y yoncagibi Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 31 Ocak 2026 Mesajlar 4 Emoji Skoru 4 Puanlar 1 Yaş 26 26 Şubat 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi yoncagibi #3 Pikachu_2020 .!.: Merhaba hocanın ismini yeni duydum araştırıyorum eşimde inmemiş testis sebebi ile azospermi tedaviye nasıl bakıyor acaba olumlu mu ?d Genişletmek için tıkla...
Pikachu_2020 .!.: Merhaba hocanın ismini yeni duydum araştırıyorum eşimde inmemiş testis sebebi ile azospermi tedaviye nasıl bakıyor acaba olumlu mu ?d Genişletmek için tıkla...