İnnovita gebelik testi

relugade

Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2024
11
2
6
33
Merhaba, innovita testinde yanlış sonuç alan oldu mu acaba? Sat 15 temmuzdu. Ovülasyon testlerinde 30 temmuzda çatlama gördüm. Hem çatlama gününü hem de diğer günleri değerlendirmeye çalıştık. Uygulamada bat 14 ağustos olarak gözüküyor. 4 gün kala innovita marka hcg testi yaptım. Çok hafif silik bir çizgi görüyorum. İlk 10dk içinde çıktı. İlk idrarla yaptım. Buraya yükleyince değişiyormuş sanırım. Sizce de ikinci bir çizgi var mı? Eğer görebiliyorsanız, testin yanılma ihtimali var mıdır?

Eklentiler

• IMG_2296.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 227
  • IMG_2297.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 227
İkinci çizgiyi gördüm ama bu test yalancı pozitif verebiliyor bir kaç arkadaşa çıkardı. Tekrarlamak lazım

Yanlış çıkarmıyor bende kullandım çevremde kullanıyor albi awok marka miratech bunlardan bulun tekrar deneyin

Merhaba canım tarihlerinin aynı 31 temmuzda çatlama oldu benim de. Bugün test yaptım aynı markayla negatif çıktı benim

Yanlış çıkarmıyor bende kullandım çevremde kullanıyor albi awok marka miratech bunlardan bulun tekrar deneyin
Daha önceden aldığım prodoctor marka testler vardı. Birkaç gün sonra onlarla da deneyeyim olmadı. Umarım dediğiniz gibi olur

2 gün sonra testi tekrarladım. 3 farklı açıdan çektim fotosunu. Sanki koyulaştı gibi geliyor ama öyle görmek istediğim için mi bilmiyorum. Reglme daha 2 gün var. Daha önceden kimyasal gebelik geçmişim olduğu için aynısı olur diye korkuyorum. Sizce, önceki teste göre koyulaşma var mı ? Testleri bu şekilde ilerleyen oldu mu?

Eklentiler

• BE9A2E67-C76E-48B7-BA79-713F41D79181.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 194
Pozitif duruyor testiniz. Bana hiç yalancı pozitif çıkarmadı. Sağlıkla gelsin inşallah bebeğiniz

Kan verirseniz buraya da yazın, gönlünüzce olsun inşallah
Hepimizin gönlünden geçen olsun inşallahh Hayal kırıklığı olmasın diye regl gününü bekleyeyim diyorum, sabretmek çok zor olsa da Uygulamada 14 Ağustos gösteriyor. Bir aksilik olmaz da kanda baktırabilirsem paylaşırım tabi ki

İnşallah bebiş sizinledir ve sağlıkla devam eder Kan sulandırıcı aspirin filan kullanıyor musunuz? Genelde kimyasal geçmişi olanlara bebek daha kolay tutunsun diye veriyorlar.

İnşallah bebiş sizinledir ve sağlıkla devam eder Kan sulandırıcı aspirin filan kullanıyor musunuz? Genelde kimyasal geçmişi olanlara bebek daha kolay tutunsun diye veriyorlar.
Evet doktor kan sulandırıcı ve folik asit kullanmamı önerdi. Birçok test yapıldı aslında, pıhtılaşma ile ilgili görünürde bi sorun çıkmadı ama doktor kullanmamı önerdi yine de. İki aydır ecopirin kullanıyorum o yüzden. Bir de folik asit içeren ek takviyeler almaya başladım. Tutunmadan kaynaklı bir sorun mu var bilemiyorum ama bu kez kullandıklarım işe yaramıştır umarım

Sağlıkla tutunmuştur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…