İnnovita gebelik testim ??

yagmrrryy

Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2025
233
71
13
28
Testi internetten sipariş vermiştim az önce geldi sıvı alımı sonrası test yaptım ama 5 dk içinde bu şekilde çıktı bu markayı kullanan varmı?
Yumurtlamadan snra 9.gün

Eklentiler

• IMG_0475.webp
    IMG_0475.webp
    138,5 KB · Görüntüleme: 119
Canım mrblar diğer konulardan da konuşmuştuk seninle cevap verdiğin için tşk ederim🌸 Yarın ilk idrarla bidaha yapacagım🙏🏻

Adete 4 gün kala 11 haz da yumurtlama gördüm daha kan baktırmadım erken diye sizin belirtileriniz neydi bende aman ama. Bi belirti yok :(
Kiminde hiç belirti ol.uyor duymususunuz okumussunuzdur adeti gecikince öğreniyorlar mesela ona hiç takilma. Bende aynı adet sancısı yani kısaca adetten bir hafta önce 10 gün arası belirtilerim başlardı benim aynı 1 hafta önce aynı adet septomlarim neyse aynısı vardı yani dedim kesin adet olcam tek fark bazı hareketlerde afedersin mesela alaturka tuvalet gidiyordum kalktığımda kasığımda bı batma oluşuyordu bı tık siddetliydi o şekilde test belki dedim yaptım öğrendim

Teşekkür ederim cevabınız için 🌸
Kiminde hiç belirti ol.uyor duymususunuz okumussunuzdur adeti gecikince öğreniyorlar mesela ona hiç takilma. Bende aynı adet sancısı yani kısaca adetten bir hafta önce 10 gün arası belirtilerim başlardı benim aynı 1 hafta önce aynı adet septomlarim neyse aynısı vardı yani dedim kesin adet olcam tek fark bazı hareketlerde afedersin mesela alaturka tuvalet gidiyordum kalktığımda kasığımda bı batma oluşuyordu bı tık siddetliydi o şekilde test belki dedim yaptım öğrendim

Back
X