Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çizgi görünüyor canımTesti internetten sipariş vermiştim az önce geldi sıvı alımı sonrası test yaptım ama 5 dk içinde bu şekilde çıktı bu markayı kullanan varmı?
Yumurtlamadan snra 9.gün
Bend eilk bu markayla öğrenmiştim hayırlı olsunTesti internetten sipariş vermiştim az önce geldi sıvı alımı sonrası test yaptım ama 5 dk içinde bu şekilde çıktı bu markayı kullanan varmı?
Yumurtlamadan snra 9.gün
Testin resmi varmı benimki çok belli belirsiz bi çizgiBend eilk bu markayla öğrenmiştim hayırlı olsun
İnşallah güzel haberler verirsin senin adına çok sevindimCanım mrblar diğer konulardan da konuşmuştuk seninle cevap verdiğin için tşk ederimYarın ilk idrarla bidaha yapacagım
![]()
İnşallah canım hepimiz güzel haberler alırız en kısa zamandaİnşallah güzel haberler verirsin senin adına çok sevindim![]()
Ben 10 tane test yapınca onları atmıştım benimkide ilk silikti çok olmasada ama saniyeler içinde ciktiTestin resmi varmı benimki çok belli belirsiz bi çizgi
Ben 10 tane test yapınca onları atmıştım benimkide ilk silikti çok olmasada ama saniyeler içinde cikti
İlk sağlık ocağında verdim 603 gibi çıkmıştı 3 ncü gün hastanede polikinlige gittim 2485 cikmistiBeta kaç öğrenmiştiniz
Teşekkür ederim İnşallah bende güzel sonuç alırımİlk sağlık ocağında verdim 603 gibi çıkmıştı 3 ncü gün hastanede polikinlige gittim 2485 cikmisti
İnşallah canım benim ne zaman gideceksin doktora adetin gecikmismiydiTeşekkür ederim İnşallah bende güzel sonuç alırım
İnşallah canım benim ne zaman gideceksin doktora adetin gecikmismiydi
Kiminde hiç belirti ol.uyor duymususunuz okumussunuzdur adeti gecikince öğreniyorlar mesela ona hiç takilma. Bende aynı adet sancısı yani kısaca adetten bir hafta önce 10 gün arası belirtilerim başlardı benim aynı 1 hafta önce aynı adet septomlarim neyse aynısı vardı yani dedim kesin adet olcam tek fark bazı hareketlerde afedersin mesela alaturka tuvalet gidiyordum kalktığımda kasığımda bı batma oluşuyordu bı tık siddetliydi o şekilde test belki dedim yaptım öğrendimAdete 4 gün kala 11 haz da yumurtlama gördüm daha kan baktırmadım erken diye sizin belirtileriniz neydi bende aman ama. Bi belirti yok![]()
Kiminde hiç belirti ol.uyor duymususunuz okumussunuzdur adeti gecikince öğreniyorlar mesela ona hiç takilma. Bende aynı adet sancısı yani kısaca adetten bir hafta önce 10 gün arası belirtilerim başlardı benim aynı 1 hafta önce aynı adet septomlarim neyse aynısı vardı yani dedim kesin adet olcam tek fark bazı hareketlerde afedersin mesela alaturka tuvalet gidiyordum kalktığımda kasığımda bı batma oluşuyordu bı tık siddetliydi o şekilde test belki dedim yaptım öğrendim
Rica ederim inşallah güzel sonuçlar alirisnTeşekkür ederim cevabınız için![]()
Siyab beyaz oldugu icin ben goremedim ama bende bu markayla bayağı silik öğrenmiştimTesti internetten sipariş vermiştim az önce geldi sıvı alımı sonrası test yaptım ama 5 dk içinde bu şekilde çıktı bu markayı kullanan varmı?
Yumurtlamadan snra 9.gün