• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnnovita gebelik testim ??

yagmrrryy

Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2025
229
66
13
28
Testi internetten sipariş vermiştim az önce geldi sıvı alımı sonrası test yaptım ama 5 dk içinde bu şekilde çıktı bu markayı kullanan varmı?
Yumurtlamadan snra 9.gün

Eklentiler

• IMG_0475.webp
    IMG_0475.webp
    138,5 KB · Görüntüleme: 70
Canım mrblar diğer konulardan da konuşmuştuk seninle cevap verdiğin için tşk ederim🌸 Yarın ilk idrarla bidaha yapacagım🙏🏻

Adete 4 gün kala 11 haz da yumurtlama gördüm daha kan baktırmadım erken diye sizin belirtileriniz neydi bende aman ama. Bi belirti yok :(
Kiminde hiç belirti ol.uyor duymususunuz okumussunuzdur adeti gecikince öğreniyorlar mesela ona hiç takilma. Bende aynı adet sancısı yani kısaca adetten bir hafta önce 10 gün arası belirtilerim başlardı benim aynı 1 hafta önce aynı adet septomlarim neyse aynısı vardı yani dedim kesin adet olcam tek fark bazı hareketlerde afedersin mesela alaturka tuvalet gidiyordum kalktığımda kasığımda bı batma oluşuyordu bı tık siddetliydi o şekilde test belki dedim yaptım öğrendim

Teşekkür ederim cevabınız için 🌸
Kiminde hiç belirti ol.uyor duymususunuz okumussunuzdur adeti gecikince öğreniyorlar mesela ona hiç takilma. Bende aynı adet sancısı yani kısaca adetten bir hafta önce 10 gün arası belirtilerim başlardı benim aynı 1 hafta önce aynı adet septomlarim neyse aynısı vardı yani dedim kesin adet olcam tek fark bazı hareketlerde afedersin mesela alaturka tuvalet gidiyordum kalktığımda kasığımda bı batma oluşuyordu bı tık siddetliydi o şekilde test belki dedim yaptım öğrendim

Back
X