bir kaç ay öncesinde de konu açmıştım ama malesef pozitif sonuç alamadım hala insan her ay umutlanıyor işte her ay gecikmeyi beklicem diyorum ama yapamıyorum adete 7 gün kala ınnovita gebelik testi yaptım çok erken yapmışsın diyeceksiniz ama ovu takibi yaptım ve hemen adet bitimi yumurtlama gördüm yani ilişki ve çatlama günü üstünden 9 gün sonraya denk geliyor tabi hala erken ama umut işte sorum şu hanımlar ilk 3-5 dk içinde herhangi bir çizgi görmedim atmak için elime aldığımda yani 10 dk sonra bi çizgi olduğunu gördüm ama kuruma çizgisi de olabilir diye düşünüyorum bu şekilde olup hamile kaldığını öğrenen var mı yardımcı olur musunuz belirtim yok gibi ama var gibi de bilmiyorum çok belirti yaşadığım aylar da regl oldum beynimiz bize oyun oynuyor
dün bel ağrım çok vardı 3-4 gündür ara ara sağ kasığımda sızlama tarzı bişey oluyor anlam veremiyorum koku hassasiyet miğde bulantısı falan yok göğüslerim 1 hafta önceden ağrımaya başlardı 6 gün kaldı hala ağrımadı uzun oldu kusura bakmayın şimdiden hamile anneler her ay umutla bekleyen kadınlara dualarınızı eksik etmeyin