• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnnovita marka ovülasyon testi sürekli pozitif çıkan var mı? Memnun kalan ve kalmayanlar burada mı?

Şimdi de böyle çıkmış sizce çatladı mı
En son gün gece değerlendirdim daha da değerlendirmeyi düşünmüyorum artık bıktım ya. Yine de şansım yüksektir herhalde.
Sizce çatlamış mı Tikabasa Tikabasa Nddnsn Nddnsn @kizinbiri9
Cnm benimde böyle oluyor işte
Aslında çatladıysa bundanda silik olması gerek
Çatlayıp çatlamadgını kestiremıyoruz
Sen 1 hafta daha günaşırıya devam et bnce

merhaba onbirmayis onbirmayis ve Tikabasa Tikabasa bebislerinizi kucağınıza aldınız sanırım, Allah hayırlı etsin :) bende de pko var lh 8 fsh 4, doğal yolla mı geldi bebisleriniz acaba ben de 1 ylı aşkındır uğraşıyorum henüz hiç gebelik oluşmadı

merhaba onbirmayis onbirmayis ve Tikabasa Tikabasa bebislerinizi kucağınıza aldınız sanırım, Allah hayırlı etsin :) bende de pko var lh 8 fsh 4, doğal yolla mı geldi bebisleriniz acaba ben de 1 ylı aşkındır uğraşıyorum henüz hiç gebelik oluşmadı
Merhaba canım, tesekkur ederım 🌸çok şukur bebişlerımız büyüdü, rabbım isteyenlere nasip etsin🤲

Pkolu oldugumuz için yumurtalar saglıksız çatlıyor bazıları, benim yaşımda var tabii. 3 kimyasal yasadım üst üste, ve hiç takvıye kullanmadığım bi ayda hamile kaldım. Verecegı zamanı rabbım bılıyor, ne kadar ugrassak boş tabi sen yinede tedbirini al takdiri Allahtan🤲
Doğal yolla oldular, zaten pkolu olanların bebişleri oluyor sıkıntı yapma

Doğal yolla sayılır. Femara kullandım sadece. Doktor kontrolünde tabi.
Çatlatma iğnesi falan vurulmadım. Ovülasyon testine göre ilişki oldu. Hamile kaldım 🌸

Merhaba canım, tesekkur ederım 🌸çok şukur bebişlerımız büyüdü, rabbım isteyenlere nasip etsin🤲

Pkolu oldugumuz için yumurtalar saglıksız çatlıyor bazıları, benim yaşımda var tabii. 3 kimyasal yasadım üst üste, ve hiç takvıye kullanmadığım bi ayda hamile kaldım. Verecegı zamanı rabbım bılıyor, ne kadar ugrassak boş tabi sen yinede tedbirini al takdiri Allahtan🤲
Doğal yolla oldular, zaten pkolu olanların bebişleri oluyor sıkıntı yapma
Doğal yolla sayılır. Femara kullandım sadece. Doktor kontrolünde tabi.
Çatlatma iğnesi falan vurulmadım. Ovülasyon testine göre ilişki oldu. Hamile kaldım 🌸
teşekkür ederim, İnşallah benim ve tüm isteyenlerin de en kısa zamanda kolaylıkla sağlıklı bi şekilde olur :)

Back
X