• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İNNOVİTA OVÜLASYON TESTİ İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME

Blgblgyk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2025
24
0
1
26
Merhabalar , 3 yıldır aktif okuyucuyum. Sayfaya ilk defa konu açıyorum. 3 senelik evliyim , 1 senedir çocuk düşünüyoruz. 8 aydır korunmasız ilişki ile çocuk sahibi olmayı deniyorum. Doktor kontrolüm yok. Okuduğum kadarıyla bir seneye kadar olmaması normalmiş. P.C. Adet Takvimi uygulamasını kullanıyorum ve oradaki yumurtlama günlerine göre ilişki oluyordu fakat bir gelişme olmadı. Bende bu ay ovülasyon testi kullanmaya karar verdim. Innovita kullanıyorum adet ile birlikte döngümün 11. Günü testim bu şekilde. Diğer günlere göre bi tık daha koyu geldi sizce? Uygulamaya göre pik günüme 2 gün kaldı. Yanıtlarınızı bekliyorum sohbet edelimm

Eklentiler

• IMG_8278.webp
    IMG_8278.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_8290.webp
    IMG_8290.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 23
Merhabalar , 3 yıldır aktif okuyucuyum. Sayfaya ilk defa konu açıyorum. 3 senelik evliyim , 1 senedir çocuk düşünüyoruz. 8 aydır korunmasız ilişki ile çocuk sahibi olmayı deniyorum. Doktor kontrolüm yok. Okuduğum kadarıyla bir seneye kadar olmaması normalmiş. P.C. Adet Takvimi uygulamasını kullanıyorum ve oradaki yumurtlama günlerine göre ilişki oluyordu fakat bir gelişme olmadı. Bende bu ay ovülasyon testi kullanmaya karar verdim. Innovita kullanıyorum adet ile birlikte döngümün 11. Günü testim bu şekilde. Diğer günlere göre bi tık daha koyu geldi sizce? Uygulamaya göre pik günüme 2 gün kaldı. Yanıtlarınızı bekliyorum sohbet edelimm
Tekli olan bugünün testi. 3 saat önceden sıvı alımını bırakıyorum

Pik değil t çizgisinin c çizgisiyle aynı koyulukta ya da daha koyu olması gerekiyor. S

Beklemeniz gerekiyor bunlar pik değil eş koyulukta ya da daha koyu olmalı ama değerlendirebilirsiniz eşinizin spermleri saplıklı ve yaşı gençse

Beklemeniz gerekiyor bunlar pik değil eş koyulukta ya da daha koyu olmalı ama değerlendirebilirsiniz eşinizin spermleri saplıklı ve yaşı gençse
T daha koyu yada eş koyulukta olmalı anladım. Her ay gebelik bekleyip bide her ay beynimin bana oynadığı belirtileri görünce daha fazla bilinçsiz davranmak istemedim bu test ile sonuç alan var mıdır?

IMG_8295.webp
innovita testim bugün bu şekilde çıktı bu yumurta çatlamak üzere mi diyor pik gibi geldi bana açıkçası

Back
X