• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnnovita ovulasyon testi

Sss8880

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2025
30
27
3
37
Kızlar merhaba ben bu ay innovita ovulasyon testi aldım normalde daha önceki markalarda bugün çift çizgi yumurtlamayı görüyordum ancak innovitada hep silik yeterli koyulukta değil yumurtlamam mı olmuyor acaba bu ay böyle bir durum yaşayan var mı

İnnovitayı bende 2 ay kullandım, ben yumurtlama günümün aslında 14. Gün değil 11. Gün olduğunu onunla öğrenmiştim. Hamile kalamadım ama memnunum. Şu an değişiklik yapıp laboquick kullanmaya başladım. İkiside güzel

Biraz daha bekleyin ve test yapmaya devam edin, yumurtlama günlerimiz bazen değişebiliyor çünkü

Laboquick testim bazıları kameradan dolayı gözükmüyor sanırım son adet tarihim 19 Eylül 25 Eylül'de testi yapmaya başladım bugün daha koyu gibime geldi ilk defa kullanıyorum yardımcı olur musunuz
IMG_20251005_152811.webp

Laboquick testim bazıları kameradan dolayı gözükmüyor sanırım son adet tarihim 19 Eylül 25 Eylül'de testi yapmaya başladım bugün daha koyu gibime geldi ilk defa kullanıyorum yardımcı olur musunuz
Eki Görüntüle 3653884
Henüz yeterince koyu değil, ama bir, iki gün daha bekleyin, testi yapmaya devam edin bence.
Bende koyulaşmaya başladıktan sonra yumurtlama günümü yakalamıştım

Doktor kontrolünde yumurta takibi yapıldı daha önce 2 yıldır doktora git gel rahim filmi klomen duphaston ovitrelle gonalf f iğneler hiçbir sorun yok ama olmuyor yoruldum artık bu sefer gitmedim doktora Kendim ovulasyon testi ile deniycem inşallah uğurlu gelir yoruldum gerçekten telefonumdaki uygulamaya göre yumurtlama 11 Ekim gözüküyor riske atmiyim dedim ilk defa kullanıyorum

Henüz yeterince koyu değil, ama bir, iki gün daha bekleyin, testi yapmaya devam edin bence.
Bende koyulaşmaya başladıktan sonra yumurtlama günümü yakalamıştın
Normalde koyu gözüküyor ama buraya yükleyince kalite düştü

Doktor kontrolünde yumurta takibi yapıldı daha önce 2 yıldır doktora git gel rahim filmi klomen duphaston ovitrelle gonalf f iğneler hiçbir sorun yok ama olmuyor yoruldum artık bu sefer gitmedim doktora Kendim ovulasyon testi ile deniycem inşallah uğurlu gelir yoruldum gerçekten telefonumdaki uygulamaya göre yumurtlama 11 Ekim gözüküyor riske atmiyim dedim ilk defa kullanıyorum
Umarım mucizenize kavuşursunuz ❤️

koyu çıktığı günlerde ve koyudan sonra tekrar silik çıktığı günde ilişki yeterli diye biliyorum

Back
X