Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Henüz yeterince koyu değil, ama bir, iki gün daha bekleyin, testi yapmaya devam edin bence.Laboquick testim bazıları kameradan dolayı gözükmüyor sanırım son adet tarihim 19 Eylül 25 Eylül'de testi yapmaya başladım bugün daha koyu gibime geldi ilk defa kullanıyorum yardımcı olur musunuz
Eki Görüntüle 3653884
Normalde koyu gözüküyor ama buraya yükleyince kalite düştüHenüz yeterince koyu değil, ama bir, iki gün daha bekleyin, testi yapmaya devam edin bence.
Bende koyulaşmaya başladıktan sonra yumurtlama günümü yakalamıştın
T çizgisinin en az C çizgisi kadar koyu olması gerekiyorNormalde koyu gözüküyor ama buraya yükleyince kalite düştü
Umarım mucizenize kavuşursunuzDoktor kontrolünde yumurta takibi yapıldı daha önce 2 yıldır doktora git gel rahim filmi klomen duphaston ovitrelle gonalf f iğneler hiçbir sorun yok ama olmuyor yoruldum artık bu sefer gitmedim doktora Kendim ovulasyon testi ile deniycem inşallah uğurlu gelir yoruldum gerçekten telefonumdaki uygulamaya göre yumurtlama 11 Ekim gözüküyor riske atmiyim dedim ilk defa kullanıyorum
Anladım daha koyu olması lazım bir kaç gün daha Devam ozmn peki pik olunca ilişki sıklığı ne kadar olmali bilginix var mıT çizgisinin en az C çizgisi kadar koyu olması gerekiyor
Amin isteyen herkes için duam olsunUmarım mucizenize kavuşursunuz![]()