İnnovita ultra hızlı gebelik testi

sinem862

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2025
10
2
1
22
Ben bu Marc’a daha önce de yapıyordum ama hiçbir zaman gölge çıkmıyordu yani çıkıyordu ama ilk idrara batırdığım an çıkmıyordu dün denedim sabah batırdığım an direk gölge çıktı kurusa da gölge gitmedi aynı marka bir tane daha yapayım dedim hani belki yanlıştır diye o da aynı idrarı batırdığımdan gölge çıktı renkli bir gölge Ama o kurmaya başladıkça hafif böyle gitmeye başladı ertesi gün bugün tekrar yapayım dedim aynı Marc’a testi bu sefer ilk başta çıkmadı o idrarını batırdığım an çıkmadı iki 3 dakika sonra çıkmaya başladı ama dün ve bugün bu markanın normal gebelik testini kullandım onda da ne gölge var ne başka bir şey hiçbir şey yok gölge bu durumda gebelik var mıdır son fotoğrafta da kurumuş hali mevcut

Eklentiler

• IMG_8402.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_8403.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_8401.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 11
  • image.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 18
Bitanesinde silik çizgi görünüyor ama diğerlerinde yok o yüzden ikilemde kaldım kuruma çizgisi mi değil mi diye. Bence kan verin kafanız karışmasın. İnşallah vardır güzel haberlerle gelin

Kuruma çizgisi olabilir mi sanki böyle kuruma çizgisi gibi çıkmış kaç tane yaptınız koyulaşması gerekirdi bu silik duruyor siz bence başka bir testle deneyin

Kuruma çizgisi olabilir mi sanki böyle kuruma çizgisi gibi çıkmış kaç tane yaptınız koyulaşması gerekirdi bu silik duruyor siz bence başka bir testle deneyin
Dün yaptığım hiçbiri kuruma çizgisi değil idrarla temas ettiği an o çzigiler çıktı ilk yaptığım kuruduğu halde öylece kaldı öteki bir tık hafifledi gölge değil renkli bir gölge ama sorun şu ki bu marka testin normal gebelik testinde hiçbirşey çıkmıyor ayrıca kurma çizgisi olsaydı testin kendi şeyinde olsaydı daha önce de yaptım bak 18 19 Kasım’da burada da var hiç gölge falan hiçbir şey çıkmıyordu ama neden ihtimal veremiyorum iki tane bu ay takip ettim olmadı yani pozitif testi görmedim büyük ihtimalle bu ay yumurtlamadım galiba diğeri de normal gebelik testi ile yapınca hiçbir şey çıkmıyor bu markanın bu iki seçenek benim aklıma kurcalıyor

Eklentiler

• image.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 18
Bitanesinde silik çizgi görünüyor ama diğerlerinde yok o yüzden ikilemde kaldım kuruma çizgisi mi değil mi diye. Bence kan verin kafanız karışmasın. İnşallah vardır güzel haberlerle gelin
Kurma çizgisi olması imkansız çünkü idrara batırdığım ilk an çıktı o gölge hatta belki testi hata vardır diye tekrar yaptım tekrar Ayne idrara batırdığım zaman o çizgi çıktı biri kuruduğu halde çizgi aynı kaldı öteki birtık silikleşti ayrıca testi ilk kez yapmıyorum fotoğrafta da var zaten 18 19 kasım orada hiçbir şey yok gölge yok hiçbir şey yok yani daha önce böyle bir şey yokken şimdi olunca ben sadece şaşırdım ayrıca bu markanın normal gebelik testinde hiçbir şey çıkmıyor ona kafam karıştı zaten

Her testte aynı sonucu alacaksınız diye bir şey yok zaten ilk defa test yapıyorsunuz demedim ilk dakikada çıkmış olmasına rağmen kuruma çizgisi olabilir kimyasal gebelik olabilir her ihtimali göz önünde bulundurmak lazım hiç biri koyulaşmamış çünkü. Ya 2 günde bir koyulaşma bakın yada kan verin pozitif çıkarsa düzenli artış var mı bakın. İsterseniz awox yada predictor early kullanabilirsiniz yanıltma oranı çok düşük o testlerde. Normal test dediğiniz kaset test ise kaset testler ortalama 1 hafta gecikmede sonuç çıkarmaya başlıyor zaten o yüzden kaset test yapmayın çıkmaz.

Koyulaşma göremedim ben hepsini aynı gün mü yaptınız koyulaşması gerekiyor her geçen gün bir de ikinci çizgiyi ben hiç göremedim belki resimde var biz buradan emin olamıyoruz çünkü eklenince görseldeki pikseller düşüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…