İnofolic Combi ile hamile kalanlar

BerryBlossom

🌠🌠🌠
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2021
1.469
2.396
83
merhaba herkese 9 aydır hamile kalmaya çalışıyorum fakat olmadı bir türlü pcos var bende ama amh yüksekliği dışında sorunum yok hormonlar normal infolic bitirdim normal pembe renk 2 kutu bi faydası olmadı şimdi combi siparişi verdim bakalım umarım bu sefer olur. İnofolic ile hamile kaldığını düşünen var mı??

Merhaba,
Ben de pco olduğumu amh ile ve ultrason görüntüsü ile öğrendim. Sanırım içerikleri aynı, hemen gynositol e başlattı doktorum ve çatlatma iğnesi yaptı. Çok şükür ilk ay tuttu.
Ben gynositol ün de çatlama iğnesinin de çok etkisi olduğunu düşünüyorum

2 kutu inofolic combi sipariş ettim onlarda bitsin 20 gün de bitiyor zaten 2 kutu olmazsa doktora gideceğim çatlatma iğnesi konusunu açacağım çünkü yorulduğumu hissediyorum artık

2 kutu inofolic combi sipariş ettim onlarda bitsin 20 gün de bitiyor zaten 2 kutu olmazsa doktora gideceğim çatlatma iğnesi konusunu açacağım çünkü yorulduğumu hissediyorum artık

Merhabalar naptınız acaba bir gelişme var mı. Bende bu ay inofolic combine başladım. Faydasını gören oldu mu acaba

Merhabalar naptınız acaba bir gelişme var mı. Bende bu ay inofolic combine başladım. Faydasını gören oldu mu acaba
yumurtlama döneminde kasık ağrısı çektim sanırım yumurtaları biraz erken büyüttü bir de polikistiğin yarattığı semptomları hafifletti gerginlik hissi akne vs. memnunum bakalım ay sonu görücez:)

Hic moralini bozma çünkü pembe inofolic hiçbir işe yaramıyor canim bende kullandım kac kutu bi caciga yaramadı mavisi daha etkili imiş ins sifa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…