İnofolic combi kullananlar acil yardim ....

gulos19891989

Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2015
7
3
16
36
Arkdslar yrdmci olun lutfen bn 5 senelk ewlymmm 7 aylk ölu doqum yapdm snra 2 ay snra tekrar hamle kaldk 3 aylk dusk yapdmm smdide uc senedr hamle kalamiorm naslsa hamle kaldm dyerekden dktro hc qtmdm snra arkdsmin israri uzerne qttm hc ilqlnmdler sdce hormon testi yapdldi hersey normal dedi biEki Görüntüle 1661943 sorn yk pskolojkmen dedi snra ozel hastneye qttm esmin israri uzerne orda ck quzel ilqlndler muayeneden snra dktr pco oldmuu soledi ama hamle kalrsn ddi yumrtlaman oluooo catlaman da oluooo ama iki ayda uc ayda bir onuda denk qetremionzdr ddi bnde dedmki bn iki kere hamle kldm onlr nask oldu ddm dktrda bseklde denk qelms dedi neyse simir testi ypldi sncu yarn alcam sokdrucu yazdi lustaral bide bna inofolic combi yzdi bu ilac yumurtalri qelsdrmek icn ms ama dewlet karsilamioo ucretli ilc ayda uc kutu iceceqmi toplamda uc ay icicen dedi yarn tekrardan ilac yzck heralde blmyrm ama smdi sormk isdedm bu ilaci kullanp hamle kalan warmi yada bnm durumumu bnm durumuma bnzer bsi yasayan warmi lutfn yrdmci olun bna bn ck tereddut edyrmm szden yrdm beklyrm arkdslr bu ilacla hamle kalan warmi lutfen yrdm edn

Rabbim yardimcimiz olsun canım bende de pko vardı ve geçen hafta muayene gittim ondan önce 2 kez randevu aldım hep birsey çıktı olamamistim rabbim o kadar büyük ki smear testi yaptı ve alttan muayene bakalım dedi bende sağ kasigimda ağrı vardı fakat doktor kistlerimi görmedi yok olmuş ama hamile kalicagin görünüyor dedi bana da infolic şase verdi sabah 2 akşam 2 hem yumurtayı çoğaltma ve catlaman ini sagliycakmis Akdeniz anemisiyim ayriyetten çünkü vitamin yerinde gecicekmiş.Rabbim inşallah nasip eder hayirlisiyla bizede

Ben combi değil ama yine inofolicle hamile kaldım hemde 1 kutu bitirdim 2. ye yeni başlamıştım hamile olduğumu öğrendim :) Bendede pko var dediler adetim her ay düzenli olmazdı ve çok sancılı olurdum ama çok şükür ki kaldım inşallah sizede faydası olur benim ilacımda tozdu suya karıştırıp içiyordum :)

Benimkide suya katılıp icmekbicin sabah 2 aksam 2 tane içmem için verdi ama 1kutu kullandım sigorta karşılaşmadığı için 1haftada bitiyo şimdi düzenli basliycam inşallah bende kalırım

Benimkide suya katılıp icmekbicin sabah 2 aksam 2 tane içmem için verdi ama 1kutu kullandım sigorta karşılaşmadığı için 1haftada bitiyo şimdi düzenli basliycam inşallah bende kalırım
inşallah allahım gönlünüze göre versin

Bende 6 aydır bebek istiyorum 2 aydirda inofolic combi kullanıyorum bu ikinci ayim fakat hiç bir belirti yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…