İnofolic combi kullananlar ?

emosscaa

Hoşgeldin Can Oğlum ❤️🤰
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2020
1.642
3.427
83
27
Kızlar günaydın bugün sabah çatlatma iğnemi vurundum doktor artı olarak inofolic combi verdi aranızda kullanıp hamile kalan varmı yada etkisini gören varmı 🌸

Kimse yokmu kızlar
Bende kullaniyorum kimisi tek basina inofolicle hamile kaldigini soyluyo benim suanda femarayla birlikte 2.ayim bakalim bekliyorum ama doktorum cok iyi oldugunu ve polikistikoverlilerede cok iyi geldigini soyledi devam et yumurtliklara faydasi var canim

Bende kullaniyorum kimisi tek basina inofolicle hamile kaldigini soyluyo benim suanda femarayla birlikte 2.ayim bakalim bekliyorum ama doktorum cok iyi oldugunu ve polikistikoverlilerede cok iyi geldigini soyledi devam et yumurtliklara faydasi var canim
İnşallah kuzum ya bende klomen kullandım iğne vurundum bugün bekliyorum bakalım

Ben kullandım. Polikistik overliyim. Bir buçuk ay kullandım ve ilk denememde hamile kaldım

İnşallah 🙏 yumurtlamani iyi takip et arkadaşım ve o günleri iyi değerlendir
Sürekli ovulasyon testiyle takip ediyorum kuzum dün pik gibiydi ama iğnenin etkisidir belki diye doktorumun tavsiye ettiği saatte yani bugün bi değelendirecez bakalım aslında dün pik gibiydi ama bugün yapmak daha mantıklı geldi bana🤷🏻‍♀️🌸

Sürekli ovulasyon testiyle takip ediyorum kuzum dün pik gibiydi ama iğnenin etkisidir belki diye doktorumun tavsiye ettiği saatte yani bugün bi değelendirecez bakalım aslında dün pik gibiydi ama bugün yapmak daha mantıklı geldi bana🤷🏻‍♀️🌸

Eklentiler

• 72A0E630-8361-4892-B14C-CC7F4C5856FE.webp
    72A0E630-8361-4892-B14C-CC7F4C5856FE.webp
    64,8 KB · Görüntüleme: 71
Back
X