- 27 Kasım 2015
- 153
- 49
- 28
- 37
- Konu Sahibi mercanca33
-
merhaba canım bende 3 yıldır cocuk için uğraşıyorum pcos hastasıyım ben bende şeker hapı ve ınofolık combi kullanıyorum bunlar pcos için etkili ılaclar cunkı pcos hastalarında insülün direnci var ve bu ilaçlar dengelio ve guzel sonuclar alanlar var bu ılaclarla ben bu ay klomen matofin ve ınofolık combi kullanıyorum yumurtamın gelişmesini beklıyorummerhaba kızlar 4 aydır bebek ısıtyoruzz amaa olmadı henuzz normaldeee gunu gunune olan reglım son ıkı aydır bırer hafta gecıkmeyle oldu reglımın 3, gunu doktoraa gıttımm bebek ıstıyoruz amaa henuz olmadı dedım ultrasonla baktı baska da test yapmadı amaa bundan ( 1 yıl kdr once esımle gıtmıstık aynı dr a ona da bakmıstııı testtler yapmıstı )ufak tefek kıst war amaa onemlı dııl dedı bana ınofolıc combı ve seker habı yazdı aynı sekıldeee gebe kalanlarr yadaa bu sekılde doktordan sonuc olanlar yardımm lutfenn
polikistik over yüzünden muhtemelen sende de pcos var doktoruna sor mutlaka kılolu musunanladımm rabbım ısteyen herkeseee bizede tatdırsınn annelık babalık duygusunu ınsallah.şeker hastalıgından dolayı mı gebe kalamıyorsun sebeb neymıss cnm
bu ilaçlar zayıflatıcak senı bı hafta falan miğde bulantısı yapacak ama gecıcek sakın bırakma ılaclarını pcos hastaları kılolu oluyor genelde kılona dıkkat et mutlaka kılo verdıgın gıbı hamıle kalıcaksın :)yanı kılolu dıılımde balık etlıyım :) 42 44 beden gıyıorum
evet dogru demıs bazı doktorlar hemen dayıyo ılacı hormon ılacı bunlar sonucata dıkkatlı kullanmak gerekıyordoktoruma soyledım kolemn varmıs ve catlatma ıgnesı yapılıyormus dedım bana da oyle etkılı bısı verın dedım guldu :) erken oyle bısı ıcın dedı 2 3 ay bole bakcaz dedı bu ayda hemen kalabılırsın dedı bu ilaçlara baklaım once dedı
inşallah canım ya evet mutlaka dıkkat et yemene proteın agırlıklı beslen ve tempolu yuruyusler yapmaya çalıs eger imkanın varsa zayıfladıgın anda hamılesın ınsallah :))ayyy ınsallllahhh canımm ınsalllah senden de duyarızz gebe kaldıgını <3 bakalım yememe de dıkkat etmelıyım o zaman
amin inşallah canımmm yaaaınsallah cnm ınsalllah amınnnn :) bugun sabah başladım ılaclaraa sabah tok karınına ınofolıcı aldım oglen de seker hapını ıccem akşama tok karnına yıne ınofolıc :) şifaa olur inşallah
Merhaba kızlar ya bısey sorcam bendede pko var bıkez klomen kullandım yumurtalarım buyumedi de bana hıc ınsulın dırencıme bakılmadı bunu kadın dogum doktorumu yapıyo test yoksa dahılıyeye mı yonlendırıyomerhaba canım bende 3 yıldır cocuk için uğraşıyorum pcos hastasıyım ben bende şeker hapı ve ınofolık combi kullanıyorum bunlar pcos için etkili ılaclar cunkı pcos hastalarında insülün direnci var ve bu ilaçlar dengelio ve guzel sonuclar alanlar var bu ılaclarla ben bu ay klomen matofin ve ınofolık combi kullanıyorum yumurtamın gelişmesini beklıyorum
Ben kullandım bunları zayıfladım ve hamile kaldımmerhaba kızlar 4 aydır bebek ısıtyoruzz amaa olmadı henuzz normaldeee gunu gunune olan reglım son ıkı aydır bırer hafta gecıkmeyle oldu reglımın 3, gunu doktoraa gıttımm bebek ıstıyoruz amaa henuz olmadı dedım ultrasonla baktı baska da test yapmadı amaa bundan ( 1 yıl kdr once esımle gıtmıstık aynı dr a ona da bakmıstııı testtler yapmıstı )ufak tefek kıst war amaa onemlı dııl dedı bana ınofolıc combı ve seker habı yazdı aynı sekıldeee gebe kalanlarr yadaa bu sekılde doktordan sonuc olanlar yardımm lutfenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?