ınofolic combi kullananlarr

mercanca33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2015
153
49
28
37
merhaba kızlar 4 aydır bebek ısıtyoruzz amaa olmadı henuzz normaldeee gunu gunune olan reglım son ıkı aydır bırer hafta gecıkmeyle oldu reglımın 3, gunu doktoraa gıttımm bebek ıstıyoruz amaa henuz olmadı dedım ultrasonla baktı baska da test yapmadı amaa bundan ( 1 yıl kdr once esımle gıtmıstık aynı dr a ona da bakmıstııı testtler yapmıstı )ufak tefek kıst war amaa onemlı dııl dedı bana ınofolıc combı ve seker habı yazdı aynı sekıldeee gebe kalanlarr yadaa bu sekılde doktordan sonuc olanlar yardımm lutfenn

merhaba canım bende 3 yıldır cocuk için uğraşıyorum pcos hastasıyım ben bende şeker hapı ve ınofolık combi kullanıyorum bunlar pcos için etkili ılaclar cunkı pcos hastalarında insülün direnci var ve bu ilaçlar dengelio ve guzel sonuclar alanlar var bu ılaclarla ben bu ay klomen matofin ve ınofolık combi kullanıyorum yumurtamın gelişmesini beklıyorum

anladımm rabbım ısteyen herkeseee bizede tatdırsınn annelık babalık duygusunu ınsallah.şeker hastalıgından dolayı mı gebe kalamıyorsun sebeb neymıss cnm

doktoruma soyledım kolemn varmıs ve catlatma ıgnesı yapılıyormus dedım bana da oyle etkılı bısı verın dedım guldu :) erken oyle bısı ıcın dedı 2 3 ay bole bakcaz dedı bu ayda hemen kalabılırsın dedı bu ilaçlara baklaım once dedı

yanı kılolu dıılımde balık etlıyım :) 42 44 beden gıyıorum
bu ilaçlar zayıflatıcak senı bı hafta falan miğde bulantısı yapacak ama gecıcek sakın bırakma ılaclarını pcos hastaları kılolu oluyor genelde kılona dıkkat et mutlaka kılo verdıgın gıbı hamıle kalıcaksın :)

evet dogru demıs bazı doktorlar hemen dayıyo ılacı hormon ılacı bunlar sonucata dıkkatlı kullanmak gerekıyor

ayyy ınsallllahhh canımm ınsalllah senden de duyarızz gebe kaldıgını <3 bakalım yememe de dıkkat etmelıyım o zaman

ayyy ınsallllahhh canımm ınsalllah senden de duyarızz gebe kaldıgını <3 bakalım yememe de dıkkat etmelıyım o zaman
inşallah canım ya evet mutlaka dıkkat et yemene proteın agırlıklı beslen ve tempolu yuruyusler yapmaya çalıs eger imkanın varsa zayıfladıgın anda hamılesın ınsallah :))

ınsallah cnm ınsalllah amınnnn :) bugun sabah başladım ılaclaraa sabah tok karınına ınofolıcı aldım oglen de seker hapını ıccem akşama tok karnına yıne ınofolıc :) şifaa olur inşallah

kımsee yok mu bızden başkaa yaa yardımcı olup fıkır verıp deneyımlerını paylaşacakk

Merhaba kızlar ya bısey sorcam bendede pko var bıkez klomen kullandım yumurtalarım buyumedi de bana hıc ınsulın dırencıme bakılmadı bunu kadın dogum doktorumu yapıyo test yoksa dahılıyeye mı yonlendırıyo

Ben kullandım bunları zayıfladım ve hamile kaldım ilki karnımda öldü ama şimdi yine hamileyim. İnşallah doğumunu da, büyümesini de görürüm. Ayrıca inofolic aç karına alınıyor. Glifor için bişey dememişlerdi ama ben onu da aç karına alıyordum ama çok zayıfladım beni gören herkes şok oluyordu. Cidden zayıflayınca hamile kalmak çok kolay oldu. Ondan önce çooook denemedim ama kalamadım. Kolayca hamile kaldım derken femara kullanarak yumurtam büyüdü. Ama zayıfladıktan sonra ilk denemelerimde hep hamile kaldım. İlaçla milaçla olsun oldu ya sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…