• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnofolic combi mavi kutu

Yaaa umarım en kısa zamanda alırsınız gebelik haberini🥰🥰 ben de 6 aylık evliyim pcos olduğu için 3 aydır korunmuyorum ama gelen giden olmadı 😔
Beklemek çok zor ve sıkıcı ama bizim bebişler bize acımıyor bekletiyorlar napalım mecbur bekleyeceğiz keyiflerini

Ben bir buçuk yıl hamile kalamadım. Bir aşılama yaptırdım o da negatif olmuştu. Pcos vs hiç bi sorun da yoktu. Kullandıktan bir ay sonra hamile kaldım. Ama o mu etkili oldu bilmiyorum
Bende bir buçuk yıldır uğraşıyorum ama gebelik olmadı ovulasyon testini bi kere denedim stresli mi olur diye kullanmaya cesaretim yok tekrardan siz ovulasyon testi denediniz mi bende bu ilaçtan kullandım ama bende etkisi olmadı

Bende bir buçuk yıldır uğraşıyorum ama gebelik olmadı ovulasyon testini bi kere denedim stresli mi olur diye kullanmaya cesaretim yok tekrardan siz ovulasyon testi denediniz mi bende bu ilaçtan kullandım ama bende etkisi olmadı
Ben bir buçuk yıl boyunca her ay ovülasyon testi yaptım 🤣 bence bi yapın belki yumurtlamanız olmuyordur ya da zamanı tutturamıyorsunuzdur

Back
X