Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ben de bu ay başladım kullanmaya ve karnımda şişlik yaptı . Sizde nedir durum hamile kalabildinz mi?Merhaba arkadaşlar. Bir haftadır inofolic combi kullanıyorum. Fakat karnım çok şişti. Kullanırken başına böyle bir şey gelen var mı?
Adetim 4 gün geçti ama test yapmadım henüz. Hepimiz için inşallah faydası olur.Merhaba ben de bu ay başladım kullanmaya ve karnımda şişlik yaptı . Sizde nedir durum hamile kalabildinz mi?
Peki normalde bu kadar gecikme oluyor mu ? Bence yarın yapın bir testAdetim 4 gün geçti ama test yapmadım henüz. Hepimiz için inşallah faydası olur.
Hayır olmuyor. Test yaptım fakat negatif çıktı. Birkaç gün daha bekleyip kan testi yaptırıcam. İnşallah hayırlısıyla olurPeki normalde bu kadar gecikme oluyor mu ? Bence yarın yapın bir test
Hadi bakalım güzel haberleri bekliyorum inofolic gecikme yapıyor mu acaba ?Hayır olmuyor. Test yaptım fakat negatif çıktı. Birkaç gün daha bekleyip kan testi yaptırıcam. İnşallah hayırlısıyla olur![]()
Bilmiyorum ki ben de bu ay ilk defa kullandım. İnşallahHadi bakalım güzel haberleri bekliyorum inofolic gecikme yapıyor mu acaba ?
İnşallah birbirimize dua edelimBilmiyorum ki ben de bu ay ilk defa kullandım. İnşallahben de sizin hayırlı haberlerinizi alırım
![]()
İnşallah kardeşimİnşallah birbirimize dua edelim![]()
Maalesef kan verdim bugün sonuç 0.90 hamile değilim.İnşallah birbirimize dua edelim![]()
Üzülme sakın bi sonraki aylar için olur inşallahMaalesef kan verdim bugün sonuç 0.90 hamile değilim.![]()
İnşallah ama hala adet olmadım. Ve ağrılarım var bir şey anlamadım ben bu işten ya.Üzülme sakın bi sonraki aylar için olur inşallah