İnofolic kullananlar etkili oldu mu?

Ben 2 aya yakındır kullanıyorum dr tavsiyesiyle. Hala beklemedeyim.bi problem çıkmadı klomen ve catlatma iğnesi vuruldum 5gun once.hayırlısı bakalım.

BEnde de bir sorun yokken doktor arkadaşıma sorun olup olmayacağını sorup kullandım . Günde en az 2 tane içmek gerek, problemli olanlara büyük ihtimal 3 ve üstü öneririler, sen 2 den başla hatta dur içeryim bende belki hamileyimdir :D

Canim tablet seklinde olanin adi inofolic combi sanirim degil mi? Toz seklinde olan sadece inofolic... Tablet olanda ucuncu farkli bir etken madde var benim bildigim...

Ben bu ay combi kullandim, zor bulunuyormus ve son bir kutu kalmisti. Ama paketin hepsini bitirmeden inofolic toza gecmeye karar verdim. Cunku eczaci tabletteki inozitolun toza gore iki kat oldugunu soyledi. Yumurtlama sorunum yok o nedenle gereksiz yere yuklu doz almayayim dedim. Bu ay sadece tozu kullanmayi dusunuyorum.

Sizie mesgul edecegim ama son bir soru daha sorsam: Yumurtlarda her sey yolundaydı, tamamen destek olsun diye kullandınız degil mi?

Sizie mesgul edecegim ama son bir soru daha sorsam: Yumurtlarda her sey yolundaydı, tamamen destek olsun diye kullandınız degil mi?

Hayir ben adet duzensizligi yasiyordum yumurtlama zamanlarim cok gec olabiliyordu. Klomen ile birlikte kullandim ve yumurtalari catlattigi icin catlatma ignesine gerek kalmiyordu.

bende ekim ayında kullandım inofolic (toz olanından) 1 kutu bittiğinde hamile oldugumu ögrendim ,doktora sormadan almıştım sabah akşam 2 paket içtim,doktora sordugumdada kullanabilirsin demişti,sizlerede vesile olsun inş :KK200:

Back
X