- 9 Nisan 2016
- 589
- 390
- 103
- 37
- Konu Sahibi Ay-19aysegul
İnofolic kullanan hanımlar nasıl kullanıyorsunuz günde kaç tane ne zaman başladınız doktor yazmadan kendi alıp kullanan var mi vedeee etkisini gören var mı ?????
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende ikinci aya girdim inofolic yanında gliforda verdi sabah ve aksam bakalım bekliyorum bendeİnofolic kullanan hanımlar nasıl kullanıyorsunuz günde kaç tane ne zaman başladınız doktor yazmadan kendi alıp kullanan var mi vedeee etkisini gören var mı ?????
Benimki kapsül seklinde canımToz olani kullaniyorsunuz degil mi kizlar?
Oyle mi..benimki combi olandan..farkliligi vardir illaki canım.sennki sade inofolicmiCanim tablet seklinde olanin adi inofolic combi sanirim degil mi? Toz seklinde olan sadece inofolic... Tablet olanda ucuncu farkli bir etken madde var benim bildigim...
Super tebrik ederim bebesibi hayırlu ugurlu olsun... Ben de bu ay düzenli kullanayım bari, umut oldu ne guzel...Kizlar Inofolic toz olan tabletten daha etkiliymis bilginiz olsun.
Ben toz olani 3 ay kullandim ve 3.ayin sonunda hamile oldugumu ogrendim.
Bende yumurtanin catlamasina yardimci oldu.
Super tebrik ederim bebesibi hayırlu ugurlu olsun... Ben de bu ay düzenli kullanayım bari, umut oldu ne guzel...
Sizie mesgul edecegim ama son bir soru daha sorsam: Yumurtlarda her sey yolundaydı, tamamen destek olsun diye kullandınız degil mi?
Tesekkurler cevap için...Ben de baslıyacagım kullanmaya....Hayir ben adet duzensizligi yasiyordum yumurtlama zamanlarim cok gec olabiliyordu. Klomen ile birlikte kullandim ve yumurtalari catlattigi icin catlatma ignesine gerek kalmiyordu.
Tesekkurler cevap için...Ben de baslıyacagım kullanmaya....
Hayırlısı canım peki yumurtalarin da etkili oldumuBen 2 aya yakındır kullanıyorum dr tavsiyesiyle. Hala beklemedeyim.bi problem çıkmadı klomen ve catlatma iğnesi vuruldum 5gun once.hayırlısı bakalım.