- Emoji Skoru
- 1
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi papatyamskfl
-
Maalesef bunun bir sebebi yokBiz yaşımızı da göz önüne alarak tüp bebek yaptık. Ne kadar takıp stres yaparsanız tam aksine olmuyor bir de.
Yaşınız daha 30 altı ise bir süre bu konuyu konuşmayı ve düşünmeyi hayatınızdan çıkarın derim. Ama yaşınız 30 üstü ise çok da oyalanmamak gerekiyor.
Hsg sonrası konusu tesadüfi bile olabilir. Bende tıkanıklık yoktu, bir işe yaramadı açıkçası.28 yaşındayım. Ama 2 senedir istiyoruz 3 yıllık evliyim. Tüplerim tıkalıymış hsg çekildim açılalı 7 ay oldu. Hsgden sonra hemen kalırsın dediler yine olmadı çevre baskısıda çok kötü
Maalesef bunun bir sebebi yokBiz yaşımızı da göz önüne alarak tüp bebek yaptık. Ne kadar takıp stres yaparsanız tam aksine olmuyor bir de.
Yaşınız daha 30 altı ise bir süre bu konuyu konuşmayı ve düşünmeyi hayatınızdan çıkarın derim. Ama yaşınız 30 üstü ise çok da oyalanmamak gerekiyor.
Hsg sonrası konusu tesadüfi bile olabilir. Bende tıkanıklık yoktu, bir işe yaramadı açıkçası.
Çevre baskısını gözardı etmeyi öğrenmemiz gerek, bir tane yapsanız ikinci için yine baskı olacak sanki onlar bakacakmış gibi.
Ben sizin yerinizde olsam 1 sene akışına bırakırım, sağlığıma, gezmeye odaklanırım. Olmazsa zaten artık tedavi olanaklarına bakarsınız.
Çok haklısınız, anlıyorum sizi. Biz de tüp bebeğe geçmeden önce 1 sene denedik bu şekilde. Yaşımız 34+ olduğu için daha fazla beklemedik. Her şey sağlıkla, dilediğinizce olsunİşte gezip tozuyoruz ama aklımızdan çıkmıyo her reglide yeniden yıkılış. Hayırlısı vardır Allahın bir bildiği
Çok haklısınız, anlıyorum sizi. Biz de tüp bebeğe geçmeden önce 1 sene denedik bu şekilde. Yaşımız 34+ olduğu için daha fazla beklemedik. Her şey sağlıkla, dilediğinizce olsun