merhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım :) yaklaşık 1 yıldır çocuk düşünüyorduk ama olmuyordu bi kaç doktora gittim test+ultrason normal dediler ama benim gecikmelerim oluyordu 20 gün bile geciktiği oluyordu her ay hamile kaldım umuduyla test yapıyordum hcg ye baktırıyordum sonuçlar hep negatifti sonra özel bir hastanede bir doktora gittim vajinal muane yaptrdım ilk defa ve poli kistik over çıktı biraz kilom vardı tabi belirtlerini anlatınca aslında uzun zamandr pko lu olduğuma ben de kanaat getirdim bana İNOFOLİC verdi günde 2 kez 2 şer adet kullan bunu 3 ay içnde kendiliğinden gebe kalabilirsn olmazsa 3ay sonra gel uyarma tekniğini uygulayalım dedi ve gönderdi doktora gittiğimde adetim yeni bitmişti ve inofolic kullanmaya hemen başladım bir kutu bir hafta gidiyor ve ben 4.kutudaydım bir hafta gecikmem vardı ki test yaptım sonuç POZİTİF :) hcg yaptırdım hemen 900 lerde çıktı :) Ben önce Allahın izni ve inayetiyle çocuk arzulayan herkese Rabbim nasip etsin diyorum ve eğer size de poli kistik over teşhisi konulduysa kesinlikle bu ilacı kullanmanızı tavsiye ederim inşallah sizlerin de güzel haberlerinizi alırız :)