- 23 Kasım 2020
- 373
- 208
- 53
- Konu Sahibi pofudukbiri
Selam canlar 
Sizce hangisi daha iyi?
Kullananlar tecrübelerini paylaşabilir mi?

Sizce hangisi daha iyi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diğer folik asit hakkında bilgim ama inofolic combi kullanıyorum memnunumSelam canlar
Sizce hangisi daha iyi?
Ben de inofolic ile ikinci ayda hamile kaldım. 9 haftalıkken kalbi durduğu için aldılar canım. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar Nasip etsin hepimizeGynositol kullandım ben 3.auda hamile kaldım ama nasip olmadı
Ben de inofolicten memnundum canım ama gynositol de çok iyi diye duydumDiğer folik asit hakkında bilgim ama inofolic combi kullanıyorum memnunum
Benimde 9 haftalikken durdu genetik test verdiniz mi?Ben de inofolic ile ikinci ayda hamile kaldım. 9 haftalıkken kalbi durduğu için aldılar canım. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar Nasip etsin hepimize
Verdim canım bir sıkıntı çıkmadı çok şükür. Sen verdin mi test?Benimde 9 haftalikken durdu genetik test verdiniz mi?
Evet bende verdim ama daha yeni sonucu bekliyorum insAllah ben hep coraspin kullanmistim ama yeterli gelmedi dedi doktorumVerdim canım bir sıkıntı çıkmadı çok şükür. Sen verdin mi test?
Sonucuna göre bi baksınlar tekrardan kuzum. Ben tekrar hamile kalmaya çalışıyorum şimdiEvet bende verdim ama daha yeni sonucu bekliyorum insAllah ben hep coraspin kullanmistim ama yeterli gelmedi dedi doktorum![]()
İnşAllah tez zamanda rabbim sağlıklı bebekler nasip ederSonucuna göre bi baksınlar tekrardan kuzum. Ben tekrar hamile kalmaya çalışıyorum şimdi
Şu mübarek günde Rabbim dualarımızı kabul etsin. Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin canımİnşAllah tez zamanda rabbim sağlıklı bebekler nasip eder
AminnnnŞu mübarek günde Rabbim dualarımızı kabul etsin. Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin canım