Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Genelde günde 2 veya 1 tane öneriyorlar ama bende kararsız kaldım doktorum şuan gerek yok dedi gerçi. Yinede sorim dedimmerhaba, ben buralardan okuyarak 1 kutu saşe aldım. 2 ayda 10ar gün kullandım. yani 2 ayda 1 paket bitti. geçen ay hamile kalamadım, bu ay adeti bekliyorum bakalım![]()
merhaba, ben buralardan okuyarak 1 kutu saşe aldım. 2 ayda 10ar gün kullandım. yani 2 ayda 1 paket bitti. geçen ay hamile kalamadım, bu ay adeti bekliyorum bakalım![]()
Merhaba arkadaşlar, benim bir çocuğum varr ,bende yaklaşık yedi aydır hamile kalmak istiyordum ama olmuyordu, son olarak iki kutu inofolic kullandım ve bu ay hamileyim çok şükür,etkili oldu diye düşünüyorum,stres vb sebepler sanırım yumurtlamami engelliyorduKızlar Merhaba
Aranızda inofolic kullanarak hamile kalan varmı?
Varsa kaç ay kullandıktan sonra kaldınız?
Ayy maşallah canım ya. Doktorun mu önerdi kendin mi aldın ?Merhaba arkadaşlar, benim bir çocuğum varr ,bende yaklaşık yedi aydır hamile kalmak istiyordum ama olmuyordu, son olarak iki kutu inofolic kullandım ve bu ay hamileyim çok şükür,etkili oldu diye düşünüyorum,stres vb sebepler sanırım yumurtlamami engelliyordu
Haberlerini bekliyoruz canım. İnşallah çabuk sonuç alırsın.Kızlar bende de pcos var doktorum bu ay inofolic verdi ve adetimi sökmesi için duphaston verdi inofolic her gün kullanacam
Yani folik asit, fazla içmedikten sonra zararı olmaz herhalde. Ben günde 1 tane içtim aç tok fark etmeden
[/QUOTE fazla folik asit otizm yapıyor diye okumuştum. Sonuçta herşeyin fazlası zarar.
İnşallah canım Hepimiz hayırlı haberler alırız en kısa sürede ben günde iki kere kullanacam doktorum önerdiHaberlerini bekliyoruz canım. İnşallah çabuk sonuç alırsın.
Osman doğana gittim trabzondahangi doktora gittiniz
Kızlar Merhaba
Merhaba bendede pko var çok yumurtam oluşuyor. Doktor folidocee veriyor her gidişimde. Bende burda araştırdım inofolic combi iyi yazmış herkes. Yumurta çok olunca çatmadada sıkıntı oluyor biliyorsunuz keza büyümedede. Bu işe yarar mı. 5 yıldır olmuyor bebeğim. Bir tüp bebek geçmişim de var.bende pcos var doktor daha yeni teshis ediyordu buralarda görünce basladım bir hafta filan kullandım ovu testiyle de catlama takip ediyordum hamile kaldım simdi 5+5 oldu cok şükür keseyi de gördük doktora da sordum buna devam edeyim mi diye insulin direnci ve pcos icin etkisi vardir normalde degistiriyoruz ama sen buna devam et dedi ediyorum da gunde 1 adet kapsul. Allah isteyen herkese nasip etsin❤
Merhaba bendede pko var çok yumurtam oluşuyor. Doktor folidocee veriyor her gidişimde. Bende burda araştırdım inofolic combi iyi yazmış herkes. Yumurta çok olunca çatmadada sıkıntı oluyor biliyorsunuz keza büyümedede. Bu işe yarar mı. 5 yıldır olmuyor bebeğim. Bir tüp bebek geçmişim de var.
3. Kutuda kaldım ben daha bir ay dolmamıştı günde 2 tane alıyodumKızlar Merhaba
Bana doktorum günde 2 tane dedi ben o şekilde kullandım 10 günde bir kutu bitiyo 3. Kutuyu bitirmeden hamile kaldımBen de inofolic combi kullanıyorum, ama çok pahalı. Geçen ay 1 kutu bitirdim sabah akşam yumurtlama öncesi 10 gün, bu ayda adetin ilk gününden günde bir tane. İçinde 20 tane var. Acaba nasıl kullanmalıyım. Her gün mü kullanılmalı ara vermeden, günde 2 tane mi yoksa bir tane mı kullanmak gerek etkili olması için, bilen varsa yazsın lütfen