Bana doktorum günde 2 tane dedi ben o şekilde kullandım 10 günde bir kutu bitiyo 3. Kutuyu bitirmeden hamile kaldım 3 ay kullanacaktım kesintisiz ama hamile kalınca bıraktım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana doktorum günde 2 tane dedi ben o şekilde kullandım 10 günde bir kutu bitiyo 3. Kutuyu bitirmeden hamile kaldım 3 ay kullanacaktım kesintisiz ama hamile kalınca bıraktım
Şase olan mı kapsül olanı mı kullandınız acaba3. Kutuda kaldım ben daha bir ay dolmamıştı günde 2 tane alıyodum
Kapsul olanı mı kullandınız Şase miMerhaba arkadaşlar, benim bir çocuğum varr ,bende yaklaşık yedi aydır hamile kalmak istiyordum ama olmuyordu, son olarak iki kutu inofolic kullandım ve bu ay hamileyim çok şükür,etkili oldu diye düşünüyorum,stres vb sebepler sanırım yumurtlamami engelliyordu
Kapsül olanıŞase olan mı kapsül olanı mı kullandınız acaba
Bende yarın sipariş vericem adet olunca mı başlanıyor adetime bir iki gün var klomende kullanıcam aynı zamanda bakalım inşallah günde iki kez dimiKapsül olanı
Ben günde 2 kez kullandım adet düzensizliği vardı adet olmayı beklemedimBende yarın sipariş vericem adet olunca mı başlanıyor adetime bir iki gün var klomende kullanıcam aynı zamanda bakalım inşallah günde iki kez dimi
Aynn bende bu ay ovu test yapıcam hiç bakmıyorum çatlıyormu çatlamıyormu. Bende inofolik mavi kutu aldım. Sizde mi öyle kullandınız. Tabi bir kutu içtim hemn sonuçlansın istiyorum. Tabi saçmalıyorum. İnşallah benimde ve herkesin nasip olur. Coraspirin kullanıyormusunuz bide pko olanlar kullanıyor okuduğum kadarıyla pıhtı oluşuyormuş sanırım.Iyi geliyor derken kisiden kisiye degisebilir burda ilac konusunda yanlış yonlendirmek istemem fakat bende oyle pcos 20 den fazla kistim var tek tarafta diger tarafta bi o kadar, tedaviye baslamaya daha firsat olmamisti usg randevusu pol randevulari derken baktım is boyle devam ediyor ve biz kokrmaya basladık cocugumuz olmazsa diye korunmayı bıraktık o yüzden bende buralarda okudugum inofolic combiye basladim sonrasinsa usg ve tahlil sonuclarinda doktor da dedi inofolic baslayacagiz ben baslamıstim iyi ki de başlamışım o dönemde hamile kaldım çünkü cok erken dönemde , cok şükür Allah tez zamanda sizlere de nasip etsin adet düzensizliği yoksa biraz daha kolay oluyor dedi doktorlar. Ve bir cok kisiden okuduğum hamileligi kolaylastıryor diyorlardı. Ben birde ovu testi yaptım.
Aynn bende bu ay ovu test yapıcam hiç bakmıyorum çatlıyormu çatlamıyormu. Bende inofolik mavi kutu aldım. Sizde mi öyle kullandınız. Tabi bir kutu içtim hemn sonuçlansın istiyorum. Tabi saçmalıyorum. İnşallah benimde ve herkesin nasip olur. Coraspirin kullanıyormusunuz bide pko olanlar kullanıyor okuduğum kadarıyla pıhtı oluşuyormuş sanırım.
Ne güzel arkadaşım ne mutlu olmuşsundur. Bende bir kez tüp bebek denedim tutmadı. Pko var ama adetim düzenli oluyo. Sanırım ben yumutlamıyorum çünkü çok yumurta olusuyo. Sabah beri kafam karıştı mavi kutumu pembe kutumu. Ama mantıklı olan mavi gibi duruyo. Biraz kendinizden bahsedermisiniz rica etsem. Sizde mi pukoydunuz. Kaç yıl denediniz. Valla inanın tükendim böyle yaşanmışlık ve güzel sonuç alanlar ümit oluyo.Kullanmıyorum açıkçası , evet mavi kutuydu 10 gün olmamıştır nerdeyse gebelik haberini aldığımda. Allah insallah isteyen herkese nasip etsin sizlerede.. Guzel sonuclar alın ovu testi ile![]()
Ne güzel arkadaşım ne mutlu olmuşsundur. Bende bir kez tüp bebek denedim tutmadı. Pko var ama adetim düzenli oluyo. Sanırım ben yumutlamıyorum çünkü çok yumurta olusuyo. Sabah beri kafam karıştı mavi kutumu pembe kutumu. Ama mantıklı olan mavi gibi duruyo. Biraz kendinizden bahsedermisiniz rica etsem. Sizde mi pukoydunuz. Kaç yıl denediniz. Valla inanın tükendim böyle yaşanmışlık ve güzel sonuç alanlar ümit oluyo.
Sen bide akıllılık edip hemen hamile kalmışsın. Benim gibi 1 yıl korunmamışsın. Yok birbirimize alışalım yok gezelim derken al sana böyle bekliyom. Tüp bebekte tutmadı. Araştırırken işte combi kullanan fayda görmüş yazısı okudum. Aha dedim Bi bilgi daha eklendi bilgilerimeYaa Allah sizlerede nasip etsin cümlemizin kucağına almayı nasip etsin, yapı olarak hep balık etliydim zaman zaman spor ve diyetle cok guzel kilolar verip sonra duygusal yeme ve pko yüzünden geri alďım doğumdan sonra geri dönüşsüz vericem insallah hepsini, 4 aylık evliyiz, pcos yeni öğrendim o aşamada hemen panikleyip korunmayı bıraktık ve ovu testi yaptım çünkü benimde adet düzensizliğim olmazdı. Daha pcos tedavisine baslayamadan hamile oldugumu öğrendim erken farkettim cok. Yani ilk aydan Allah nasip etti özeldeki doktorum da dedi ki iyi sorun yasamadınız yabi zor olabiliyor filan. Eğer sorun çatlama ise ona uygun iğneler var qma doktor da bana dedi ovu testinde pozitif gördüğümde zaten pcosun sıkıntısı yumurta çatlamaması, testlere guvenmiyorum dedi ultrasonda çatlamış yumurta goremiyorum dedi fakat oyle degilmis ovu testi haklı cıktı![]()
Sen bide akıllılık edip hemen hamile kalmışsın. Benim gibi 1 yıl korunmamışsın. Yok birbirimize alışalım yok gezelim derken al sana böyle bekliyom. Tüp bebekte tutmadı. Araştırırken işte combi kullanan fayda görmüş yazısı okudum. Aha dedim Bi bilgi daha eklendi bilgilerimeçok mantıklı geldi de okuyan arkadaşlar bide mavi pembe farkı söyleseler daha iyi olacak. Allah gönlüne göre versin banada dua et olurmu kimin duası kabul olmaz bilinmez. Saolun Allaha emanet olun
Ben de öyle kullanıyorum regle 2 gün var ben suan 2. Kutudayım3. Kutuda kaldım ben daha bir ay dolmamıştı günde 2 tane alıyodum
Sizdemi pko sunuzBen de öyle kullanıyorum regle 2 gün var ben suan 2. Kutudayım
Hayır cıkolata kıstım vardıSizdemi pko sunuz