Bir yıllık evliliğin sonunda doğal yolla gebe kalamayınca klomen tedavisi başlanıyor en fazla 6 ay kullanılabiliyor bunun sonunda da gebe kalınmazsa aşılamaya geçiliyor. İnofolic daha kaliteli yumurtalar elde etmek için kullanılan bir toz suda eritilir. İstediğin zaman kullanabilirsin.Kizlar kisaca bu asamalari bana bi yazabilirmisiniz ya. Klomen, catlatma ignesi , inofolic..... Bunlar aşılama için yapilan ön tedaviler mi yoksa bunlari kullanip normal yolla mi hamile kaliniyor? Bilgilendirirseniz cok sevinirim.
Cok tesekkur ederim bilgi içinBir yıllık evliliğin sonunda doğal yolla gebe kalamayınca klomen tedavisi başlanıyor en fazla 6 ay kullanılabiliyor bunun sonunda da gebe kalınmazsa aşılamaya geçiliyor. İnofolic daha kaliteli yumurtalar elde etmek için kullanılan bir toz suda eritilir. İstediğin zaman kullanabilirsin.
Kullanılabilir canım ilaç değil takviye edici toz bir zararı olduğunu hiç duymadımCok tesekkur ederim bilgi içininofolic doktora sormadan kullanilabilr mi yanlis mi.anladim?
Ayy ozaman ben de kullayim ya. Sifanin nerden geleceği belli olmaz. Cok sagol canim bi arastirayim bakalim bende.Kullanılabilir canım ilaç değil takviye edici toz bir zararı olduğunu hiç duymadım
Haklısın canım denemekten zarar çıkmazAyy ozaman ben de kullayim ya. Sifanin nerden geleceği belli olmaz. Cok sagol canim bi arastirayim bakalim bende.
Daha 5 gün var canım inşallah yararInofolic ise yaradi mi hanimlar
Benimde son klomen kullanışımda seninkiler gibi oldular aynı. Şimdi inofolic kullanıyorum klomensiz. Bakalım bu ay hamile kalacak mıyım
İnofolic ovulasyon gününü dört sarkmasına neden oldu. Ovulasyon testi yapiyorum. Reglimi dört gün sarkıttı. Daha önce dusuk yaptigim icin temkinliydim. Baskasina iyi gelmis olabilir ama ben bunları yasadim. Biraktim inofolic i, folik asitime devam ediyorum.Inofolic ise yaradi mi hanimlar
MaalesefOrdinary Personn sonuç aldın mı
Ben de 4 gundur kullaniyorum hafif pko var dedi yorumlar cok iyi inofolic icin ama umutlanamiyorum da...Bayanlar doktora gittim klomen verdi kullandım bugün tekrar gittim baktı 3 tane yumurta varmış 2 tanesi 10 1 tanesi 11 mm imiş en azından 15 mm olması lazım dedi inofolic verdi yumurtaların büyümüyor değil yavaş büyüyor dedi bunu kullan sabah akşam perşembe tekrar gel bakalım olduysa çatlatma iğnesi yapcz dedi varmı boyle olan yumurtası büyüyen?
Yumurta 2mm olunca kalitelidir ama doktorlar 1.4 1.5 mm yumurtayı da değerlendiriyor. Neye üzüldün anlamadım ayrıca üzülme ne ilaçlar var yumurtanı büyütmek için. Demek ki senin yumurtan inatçı hiç takma kafana git ilaçını değiştirsinler. İnş çok sağlıklı bebeklerimiz olur.Ben de 4 gundur kullaniyorum hafif pko var dedi yorumlar cok iyi inofolic icin ama umutlanamiyorum da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?