İnofolic?

aysnrkrks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2016
1.253
691
73
31
Bayanlar doktora gittim klomen verdi kullandım bugün tekrar gittim baktı 3 tane yumurta varmış 2 tanesi 10 1 tanesi 11 mm imiş en azından 15 mm olması lazım dedi inofolic verdi yumurtaların büyümüyor değil yavaş büyüyor dedi bunu kullan sabah akşam perşembe tekrar gel bakalım olduysa çatlatma iğnesi yapcz dedi varmı boyle olan yumurtası büyüyen?

Benimde son klomen kullanışımda seninkiler gibi oldular aynı. Şimdi inofolic kullanıyorum klomensiz. Bakalım bu ay hamile kalacak mıyım

Kizlar kisaca bu asamalari bana bi yazabilirmisiniz ya. Klomen, catlatma ignesi , inofolic..... Bunlar aşılama için yapilan ön tedaviler mi yoksa bunlari kullanip normal yolla mi hamile kaliniyor? Bilgilendirirseniz cok sevinirim.

Kizlar kisaca bu asamalari bana bi yazabilirmisiniz ya. Klomen, catlatma ignesi , inofolic..... Bunlar aşılama için yapilan ön tedaviler mi yoksa bunlari kullanip normal yolla mi hamile kaliniyor? Bilgilendirirseniz cok sevinirim.
Bir yıllık evliliğin sonunda doğal yolla gebe kalamayınca klomen tedavisi başlanıyor en fazla 6 ay kullanılabiliyor bunun sonunda da gebe kalınmazsa aşılamaya geçiliyor. İnofolic daha kaliteli yumurtalar elde etmek için kullanılan bir toz suda eritilir. İstediğin zaman kullanabilirsin.

Bir yıllık evliliğin sonunda doğal yolla gebe kalamayınca klomen tedavisi başlanıyor en fazla 6 ay kullanılabiliyor bunun sonunda da gebe kalınmazsa aşılamaya geçiliyor. İnofolic daha kaliteli yumurtalar elde etmek için kullanılan bir toz suda eritilir. İstediğin zaman kullanabilirsin.
Cok tesekkur ederim bilgi için :KK15: inofolic doktora sormadan kullanilabilr mi yanlis mi.anladim?

Slm 2 subatta sol tüpümün alınması için ameliyat oldum. Genisleme sivi birikmesi vardı. Sivi birikmesi rahim filmi cekilirken verilen sivi biriktiği için oluşabilirmiş sıvı yokmuş. Genişleme varmış. Fakat doğuştan bağırsağıma yapışık oldugu için alınamıyor. Dr ler bakıyorlar farklı problem varmı die karın zarlarım birbirine yapışıklığın dışında girmiş acabildikleri kadar ve ayırabildikleri kadar ayırıyorlar. Rahmimin uterus bölümüde karın zarına yapışıkmış ayırırken kanama başlıyor durmuyor kapalı ameliyattan açık ameliyata geçiliyor. Epeyde kan kaybettim. Neyse çok çok çok zor oldu ama iyileştim. Regl kesinlikle gecikmez. Şubat ayında ameliyat oldum regl idim. Ameliyattan sonrada regl şaşmadı. İnofolic e basladım hala iciyordum ovulasyon testti aldım. (Rahmim karın zarından ayrıldığı için hamilelik için herşeyin daha iyi olacağı söylendi. Rahim karın zarına yapışıkken hamile kalinamazmış hamilelik için dönüş sağlayamazmış). Ovulasyon günü ve gün aşırı denedik. Bugünü sayarsak dört gün regl gecikti. Göğüslerimde tuhaflık var fakat hamilelik belirtileri yok. Acaba inofolic regl gecikmesi yapar mı?

Inofolic ise yaradi mi hanimlar
İnofolic ovulasyon gününü dört sarkmasına neden oldu. Ovulasyon testi yapiyorum. Reglimi dört gün sarkıttı. Daha önce dusuk yaptigim icin temkinliydim. Baskasina iyi gelmis olabilir ama ben bunları yasadim. Biraktim inofolic i, folik asitime devam ediyorum.

kızlar bende kendi çapımda ateş ölçme yöntemini deniyorum çatlama olacak gün için birde inofolik devam aklımdasınız hepiniz sonucu yazacağım,,,

Bayanlar doktora gittim klomen verdi kullandım bugün tekrar gittim baktı 3 tane yumurta varmış 2 tanesi 10 1 tanesi 11 mm imiş en azından 15 mm olması lazım dedi inofolic verdi yumurtaların büyümüyor değil yavaş büyüyor dedi bunu kullan sabah akşam perşembe tekrar gel bakalım olduysa çatlatma iğnesi yapcz dedi varmı boyle olan yumurtası büyüyen?
Ben de 4 gundur kullaniyorum hafif pko var dedi yorumlar cok iyi inofolic icin ama umutlanamiyorum da...

Ben de 4 gundur kullaniyorum hafif pko var dedi yorumlar cok iyi inofolic icin ama umutlanamiyorum da...
Yumurta 2mm olunca kalitelidir ama doktorlar 1.4 1.5 mm yumurtayı da değerlendiriyor. Neye üzüldün anlamadım ayrıca üzülme ne ilaçlar var yumurtanı büyütmek için. Demek ki senin yumurtan inatçı hiç takma kafana git ilaçını değiştirsinler. İnş çok sağlıklı bebeklerimiz olur.

Back
X