İnofolik kanama yapar mı ?

Thinkerwoman

Guru
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2011
1.696
5.256
358
Arkadaşlar gebelik düşündüğüm için inofolik kullanmaya başladım. Ancak kullandığımın ertesi günü kanama yaptı ve hala var. Bu neden olur bilen yaşayan duyan var mıdır? Mümkünse acil cevaba ihtiyacım var.

Evet canım ben kullanmıştım 2 Şase iciodum kanama yaptı aile hekimimize sordum 1 sadece düşür dedi kanama ve ağrı yapmıştı bendede

PCO hastası misiniz peki bildiğim kadarıyla bu ilacı PCO lılar kullanıyor ve ben de PCO luyum

İnofolic PCO lular için üretilmiş. İnşallah hepimizin yüzü güler ben uzun suredir uğraşıyordum. Son şansım kaldı.inşallah bunda yüzüm güler iyi haber alırım. Seninde hersey insallah gönlüne göre olur canım.

Kızlar adet dönemi sıralarında geldi kanama , adet mi bu ilacın etkisi mi ayırt edemiyorum da ne yapacağını şaşırdım. Siyaha yakın oluyor genelde ve normal adetim den az ama akıntı denemeyecek kadar da çok.

Arkadaşlar bende adetimin ikinci gününden beri içiyorum inofoliği,şuan yumurtlama dönemindeyim ve yaklaşık 5 gündür kahve pembemsi Zaman Zaman kan damlaları karışık şekilde akıntım sürekli devam etmekte pko yok bende ,gebelik 9 aydır gerçekleşmediği için kullanıyorum doktor tavsiyesiyle ,neden böyle oldu bilmiyorum bıraksammı kullanmayı ? :(

Merhaba aynı durumu şuan ben yaşıyorum ınofolic kullandığımdan beri çok açık pembe peçeteye silince geliyor veya kanama şeklinde iç çamaşırıma bulaşıyor sebebi nedir bir bilginiz var mı acaba pcos var bende

Back
X