• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnönü Üniversitesi'nde harem-selamlık ODTÜ protestosu

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
Katılım
14 Ağustos 2009
Mesajlar
53.295
Emoji Skoru
42.806
Puanlar
898
İnönü Üniversitesi'nde harem-selamlık ODTÜ protestosu
ODTÜ'yü hedef alan yalan kampanyasına destek veren gericiler İnönü Üniversitesi'nde "ODTÜ yıkılsın" pankartıyla yürüdü.



+.png
-.png


(İleri Haber) ODTÜ'yü hedef alan ve "namaz kılan öğrencilere saldırı" adı altında sürdürülen yalan kampanyasına bir destek de Malatya'dan geldi. İnönü Üniversitesi'nde gericilerin düzenlediği harem-selamlık eylemde "ODTÜ yıkılsın, üniversite kurulsun" pankartı açıldı.

Kendilerine "İnönü Üniversitesi Müslüman Öğrenciler İnisiyatifi" adını veren gerici grup, üniversitenin Mediko-Sosyal Merkezi önünde bir araya geldi. Grup adına Tarık Cemiloğlu tarafından okunan açıklamada "Yaklaşık bir senedir İslam'i değerlere karşı hazımsız davranan bu provokatörler adeta sürek avı başlatarak namaz kılan bazı öğrencileri takip ederek yalnız yakalayıp darp etmişler bununla da yetinmeyip bıçak çekerek tehditler savurarak telefonları gasbederek iyice ileri gitmişlerdir" dendi.
http://ilerihaber.org/inonu-universitesinde-harem-selamlik-odtu-protestosu/27670/
 
Simdi de universiteler provake ediliyor .Uni gencliği gaza gelmeyin.
Gençliginizi yaşayin .
 
O değil de pankartın altında yazan 'müslüman öğrenciler insiyatifi' cümlesini anlayan beri gelsin...
Topluluk mu kurmuşlar, ne yapmış bunlar anlamadım ben.:KK45:
 
Sabahattin Zaim Üniversitesi de başka olayda ODTÜ'yü kınamıştı. Böyle olaylar olmasa bu üniversitelerin varlığından haberimiz olmayacak zaten.

asdfagsfahsfgas :D Aynen ya :D
 
Back
X