Gynopolu neden verdiler benimde amh 2.44 normal mi yani bilemedimAmh degerim 6 çıktıgı için gynopol kullanmaya başladım bu ay birde diger adetin bitiminde 5 gün sogan kürü uyguladım adetim çok düzenlidir iki güne adet olmam gerek ama ne gögüs hassasiyeti ne lekelenme hiçbirşey yok sadece kasık batması var artık çocuktan umudu kestigim için 8 aydır deniyoruz sanmıyorum bu ay olsun böyle bir gecikme yapma ihtimali varmı sizce?
hamileligi hızlandırmak için dedi doktor takviye edici gıda araştırdım kullanıp hamile kalan çoktu düzenlide kullandım, ama umut etmek istemiyorum artık her ay her ay yoruldum benimde sat 22 bat 17 kasım ama şimdiye çoktan gögüslerim agrırdı dokunamazdım, az önce test yaptım negatif ama ovülasyon testim 9 10 11 günlerindeydi daha olsa bile çıkmaz diye düşünüyorumGynopolu neden verdiler benimde amh 2.44 normal mi yani bilemedim
Bu arada bizde 8 aydır deniyoruz bu ay benimde bi gecikme oldu test yaptım negatif
Sat 21 ekimdi bat 15 kasım sadece lekelenmem oldu bugün hala başlamadı 8. Ayın kerameti mi bu anlayamadım
Ben bu ay ovülasyon testi yapmadım uygulamalara da çok güvenmiyorum herkesin döngüsü farklı Ovulasyon yapınca da stres oluyorum günü kaçırmayım pik ne zaman diye düşünüp duruyorumhamileligi hızlandırmak için dedi doktor takviye edici gıda araştırdım kullanıp hamile kalan çoktu düzenlide kullandım, ama umut etmek istemiyorum artık her ay her ay yoruldum benimde sat 22 bat 17 kasım ama şimdiye çoktan gögüslerim agrırdı dokunamazdım, az önce test yaptım negatif ama ovülasyon testim 9 10 11 günlerindeydi daha olsa bile çıkmaz diye düşünüyorum
benimde ikinci kullanışım aslında iyikide kullanmışım normalde 5 kasım gösteriyordu 10 çatlama oldu umarım güzel haber alırız bu ay yoksa ara vermeyi düşünüyorumBen bu ay ovülasyon testi yapmadım uygulamalara da çok güvenmiyorum herkesin döngüsü farklı Ovulasyon yapınca da stres oluyorum günü kaçırmayım pik ne zaman diye düşünüp duruyorum
Bir de Instagram’da bir doktor karşıma çıkmıştı Ovulasyon testlerini önermiyordu daha çok stres yaptırıyor insanlara diye öyle deneriz bizde nasipbenimde ikinci kullanışım aslında iyikide kullanmışım normalde 5 kasım gösteriyordu 10 çatlama oldu umarım güzel haber alırız bu ay yoksa ara vermeyi düşünüyorum
gynopol işe yararsa tavsiye ederim bu ay denersin ❤Bir de Instagram’da bir doktor karşıma çıkmıştı Ovulasyon testlerini önermiyordu daha çok stres yaptırıyor insanlara diye öyle deneriz bizde nasip
Olur teşekkür ederim bende instagramda ersagzekiye diye sayfa var orayla konuştum bazı takviyeler önerdi sperm sonuçlarına bakıp son çare onu alıcam artıkgynopol işe yararsa tavsiye ederim bu ay denersin ❤
bizim sperm sonucu sıkıntılı doktor ondan dedi sende sorun yok dedi onada ilaç kullanıyoruz bakalım nasip dedigin sayfaya bakacagım teşekkür ederimOlur teşekkür ederim bende instagramda ersagzekiye diye sayfa var orayla konuştum bazı takviyeler önerdi sperm sonuçlarına bakıp son çare onu alıcam artık
İlacı bilmiyorum ama soğan kürü geciktiriyor adeti diye duymuştum. Gönlünüzce olsun herşeyAmh degerim 6 çıktıgı için gynopol kullanmaya başladım bu ay birde diger adetin bitiminde 5 gün sogan kürü uyguladım adetim çok düzenlidir iki güne adet olmam gerek ama ne gögüs hassasiyeti ne lekelenme hiçbirşey yok sadece kasık batması var artık çocuktan umudu kestigim için 8 aydır deniyoruz sanmıyorum bu ay olsun böyle bir gecikme yapma ihtimali varmı sizce?
yaaa o kadarda araştırdım yapmadan önce keşke bilseydim❤İlacı bilmiyorum ama soğan kürü geciktiriyor adeti diye duymuştum. Gönlünüzce olsun herşey
Rica ederim şifa olsun inşallah bizlerebizim sperm sonucu sıkıntılı doktor ondan dedi sende sorun yok dedi onada ilaç kullanıyoruz bakalım nasip dedigin sayfaya bakacagım teşekkür ederim
normalde yarın olmam gerek ama belirti yok dediginiz gibiyse inşallah hamilelik vardırInositol 2 ay kullandim ve iki adetim de 7 8 gün önce oldu. Düşük sonrasi 40 gün adet olmadım ve duphaston kullandim adet oldum ve o ara inositol kullandim iki ay ve hep 1 hafta erken oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?