İnovita gebelik testi yarım saat sonra pozitif

tkdelux

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Hanımlar merhaba son adet günüm 19 şubat ovülasyon takibi yapıp degerlendirdim fakat adetlerim düzenli değil aksam gebelik testi yaptım 1 saat sonra silinik ikinci çizgi çıktı sabah ilk idrarla tekrarladım o da yarım saat sonra ikinci çizgiyi cikardi kafam çok karıştı bu markayı dhaa önce de kullandım hiç böyle sonradan cizgi cikmazdi Testlerime bakar mısınız siyahın üstünde cektigim akşam yaptığım diğeri sabah ilk idrarla

Eklentiler

• IMG_9207.webp
    162,5 KB · Görüntüleme: 184
  • IMG_9239.webp
    60,1 KB · Görüntüleme: 182
Canım innovation’ın gebelik testleri eskiden çok güzeldi şimdi hemen hemen tüm gebelik testleri onuncu dakikadan sonra böyle ikinci çizgi çıkartıyor gölge gibi o yüzden ben artık almıyorum Ovülasyon testi harici o markanın gebelik testlerini beni 2 ay yanılttı çünkü istersen başka marka ile dene ama inşallah vardır

yorumunuz için teşekkür ederim erken gebelik testi de aldım kargoda ama o gelene kadar sorayım dedim nette araştırdım böyle olupta pozitif olanları baska markayla da denicem bakalım bir umut

yorumunuz için teşekkür ederim erken gebelik testi de aldım kargoda ama o gelene kadar sorayım dedim nette araştırdım böyle olupta pozitif olanları baska markayla da denicem bakalım bir umut
Rica ederim ne demek O gelene kadar elinde başka innovation‘nun testi varsa gün gün koyulaşma takip edebilirsin koyulaşırsa zaten pozitiftir canım benim sürecim bu markayla böyle oldu eskiden gerçekten çok iyiydi gebelik testleri günlerce dursa bile çizgi çıkarmazdı bu yeni üretimleri (son 6 ay) 10 dk dursa bile negatifken hep gölge gibi çizgi çıkarttı bende

Tamamdır öyle yapacağım neye güveneceğimizi şaşırdık gerçekten Allah isteyen herkese kısa zamanda nasip etsin inşallah

Tamamdır öyle yapacağım neye güveneceğimizi şaşırdık gerçekten Allah isteyen herkese kısa zamanda nasip etsin inşallah
Amin inşallah
Hem tavsiye hem fiyat performans olarak days comfort kullanıyorum ben Trendyoldan alıyorum
10 tane erken gebelik testi set halinde 350₺ ye geliyor
Satıcısı mutlu fiyatlar
Daha Hiç yalancı çizgi çıkartmadı bende temmuzdaki gebeliğimde de 16 değerle bu testle öğrenmiştim
Eczanede testin tanesi 80₺ ken burdan 10 tanesini 350₺ ye alıyorum düzenli olarak

Gebeliğimi bu test ile ögrendim. Basta yoktu cok beklemeyip kenara koymuştum sonra bir baktım ikinci silik çizgiyi gördüm. İnnovitanın hassas oldugunu düşünüyorum yarın sabah ilk idrarla tekrarlaryın.

`