- 27 Mayıs 2025
- 18
- 8
- 1
- 35
- Konu Sahibi blossom9012
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bununla öğrenmiştim daha silik çizgiyle kimyasal oldu kan versen kesin çıkarHanimlar merhaba,
Marka İnovita ilk 5dk içinde çizgi çıktı ve regle 2-3 gün var. Ovulasyon aldığımda içinde cikti bu hcg testi. Bu marka hatalı pozitif veriyor mu acaba tecrübesi olanlar?
Bende bu testle öğrendim adete 5 gün kalaHanimlar merhaba,
Marka İnovita ilk 5dk içinde çizgi çıktı ve regle 2-3 gün var. Ovulasyon aldığımda içinde cikti bu hcg testi. Bu marka hatalı pozitif veriyor mu acaba tecrübesi olanlar?
Kan verdim az önce 43,75 çıktı dpo 11 ya da 12 normal mi sizceBende bu testle öğrendim adete 5 gün kala
Ay evet kanda 43,75 çıktı, insallah sağlıkla ilerlerTesti bilmiyorum ama hatalı olsa bu kadar Pembe olmuyor hayırlı olsun![]()
Kan verdim az önce 43,75 çıktı dpo 11 ya da 12 normal mi sizce
13-14. Günler pikti 15 akşami silinmeye başlamıştı biraz testim. Bugün döngü 27. Yani catlamadan sonra 12. Gün oluyor. Beta 43,75 çıktı az önce kanda.Merhaba bence de bariz pozitif duruyor. Ovulasyon testlerinde piki gördükten kaç gün sonra yaptınız gebelik testini
Çok teşekkür ederimEvet normal gözünüz aydıniki günde bir kan verin değer 3 binlere geldiği zaman karından ultrasonla kese görünüyor
Anladım inşallah sağlıkla alırsanız kucağınıza13-14. Günler pikti 15 akşami silinmeye başlamıştı biraz testim. Bugün döngü 27. Yani catlamadan sonra 12. Gün oluyor. Beta 43,75 çıktı az önce kanda.
Bu arada önce lh testi denedim bende pik olmadı hamilelerde pik çıkar diyorlar ya genelde ondan sonra hcg yapıyorlar durma göre. Koyulasmis gibi ama asla eşit koyu bile değil.
Ay harika haber uzun süre beklemişsiniz. Ovulasyon testlerini ilk defa mı denedinizÇok teşekkür ederimhala şoktayım. 1,5 senedir olmuyordu inanamıyorum
Ayy çok sevindim rabbim tamamına erdirsin kucağınıza almayı nasip etsin darısı başımaAy evet kanda 43,75 çıktı, insallah sağlıkla ilerler![]()
Yok ben birkaç ay denedim bu testleri ama kısmet olmadı. 2 kere klomen 2 kere femara ile denedik onlarda da olmadı. Eşimde varikosel var ona bağlıyordum. Şimdiye kısmetmişAy harika haber uzun süre beklemişsiniz. Ovulasyon testlerini ilk defa mı denediniz
Çok sağ olun, rabbim size de en güzelini hayırlısını sağlıkla nasip etsin insallahAyy çok sevindim rabbim tamamına erdirsin kucağınıza almayı nasip etsin darısı başıma![]()
Yaa çok sevindim gerçekten. Bana da ümit oldunuz. Biz de 7 aydır deniyoruz bu ay inovita ile ovulasyon günümü buldum, pik günü ve önceki iki günü değerlendirebildik. İnşallah hamilelik süreciniz ve sonrası çok güzel geçerYok ben birkaç ay denedim bu testleri ama kısmet olmadı. 2 kere klomen 2 kere femara ile denedik onlarda da olmadı. Eşimde varikosel var ona bağlıyordum. Şimdiye kısmetmiş
Bu marka testini ilk defa kullanıyorum sadece. İlişki günlerimi de yazayım size; 10-12-13-14-15 ay boyunca bir daha olmadı. Yani pik gunleri ve silikleşmeye başladığı günün değerlendirip gerisini bıraktım komple. Arka arkaya oldu 4 gün. Doktor tavsiyesi ile önceden genelde gün aşırı denerdik onu pas geçtik böyle oldu.
O ne zaman isterse o zaman geliyor onu anladım, sağlıkla nasip olsun insallah size deYaa çok sevindim gerçekten. Bana da ümit oldunuz. Biz de 7 aydır deniyoruz bu ay inovita ile ovulasyon günümü buldum, pik günü ve önceki iki günü değerlendirebildik. İnşallah hamilelik süreciniz ve sonrası çok güzel geçer![]()
Kuruma çizgisi olabilir bu haliyle çok pozitif durmuyor bence ama iki gün sonra tekrar edin isterseniz. Bir kere ben bu şekilde görüp boşa ümitlenmiştim ama tabiki Allah’tan ümit kesilmezbenimde testime bakar mısınız