Burda anladım ki insanlar birbirine yardım değil nerden daha fazla vurabilirim diye düşünüyolar
Yanlissiniz psikolojik sorun yaşıyorum anladinizmi hemde bir arkadaşım icin üzülüp bu bayram günü göz yaşı döküyorum bunu absürd görüp elestiriceginize bi hayır duası ederek yardım da edebilirsiniz .
Burda anladım ki insanlar birbirine yardım değil nerden daha fazla vurabilirim diye düşünüyolar
Yanlissiniz psikolojik sorun yaşıyorum anladinizmi hemde bir arkadaşım icin üzülüp bu bayram günü göz yaşı döküyorum bunu absürd görüp elestiriceginize bi hayır duası ederek yardım da edebilirsiniz .
okudum konunuzu aslında size yardım edilmiş kendinize gelmeniz adına biraz sertte olsa yorumlar yapılmış..
hayatı bu şekilde abartarak yaşarsanız daha çok bunalıma girersiniz..
başkalarının özel hayatlarına müdahale etmemeniz gerektiğini ( çok yakın arkadaşınız da olsa ) öğrenmeniz lazım kaldı ki siz tehdit etmişsiniz..
sınırlarınızla ilgili problem yaşıyorsunuz kendinizi geliştirecek kitaplar falan okumanızı öneririm..
Lütfen üyeler hakkında konu açmayınız.
Diğer konunuzu incinmemeniz için kapadım, yorumlar için konu açarak hem üzülmeye hem gerilmeye gerek yok değil mi