İnşallah Adetim 9 AY Gecikir Topiği :)

olsun güzelim allahın işi bu sonuçta.. Biliyosunki 1 defa bile çalışma olmuş olaa allah isterse onda da tutturur :34: inş sennde öyle olur,bak yakın tarihin hem.. İyiyim bende,nolsun bugün çok yorgunum valla 1'e kadar yattım dün misafirlerim vardı arkadaşlarım gelmişti..

İNŞALLAH az değil en azından yumurtlama günlerinde deneme oldu bayağı ama en yüksek gün gitti :1::1: nasip artık bekliyorum çok düşünmemeye çalışıyorum.. en iyisi bu canımmm:16::16::16: ..

evet tatlım allah hayırlısını versin tabi dee,insan özellikle yakın çevresinde aile veya arklarında gördükçe daha bi özeniyo :50: bir an önce nasip olur inş hepimize...

iyiyim bende,regl dönemim yeni bitti sayılır benim daha..çalışmalarda çok sık değil,valla açıkçası yok günaşırı olsun yok gün kaçmasın diye uğraşasım yok bu ay..sanırım akışına bırakcam ay içinde çalışmaları..ne zaman olursa yani..

akışına bırakmak en güzeli ,,gaza gelmemek bir de =) vücudunu dinlemeye başladın mı yandın demektir .. biz ne yaparsak yapalım Allah biliyor zamanını özellikle o günleri atlamayıp değerlendirmek yeter herhalde..

akışına bırakmak en güzeli ,,gaza gelmemek bir de =) vücudunu dinlemeye başladın mı yandın demektir .. biz ne yaparsak yapalım Allah biliyor zamanını özellikle o günleri atlamayıp değerlendirmek yeter herhalde..

evet cnm elinden geleni yapıp gerisini Allah'a bırakıcaksın.. ne yapsak ne denesek istesek boş bi yandan da.. Allah zamanını belirledi sonuçta..
belkide Allah korusun hiç nasip etmicek,bilmiyoruz ki.. :50:

evet cnm elinden geleni yapıp gerisini Allah'a bırakıcaksın.. ne yapsak ne denesek istesek boş bi yandan da.. Allah zamanını belirledi sonuçta..
belkide Allah korusun hiç nasip etmicek,bilmiyoruz ki.. :50:

Olumsuz düşünmüyorum canım ben bu ay olmazsa mayısta olur..... sağlıkla geleceği zaman verir Rabbim inşallah...sende olumsuz düşünme canım lütfen:16::16:

Olumsuz düşünmüyorum canım ben bu ay olmazsa mayısta olur..... sağlıkla geleceği zaman verir Rabbim inşallah...sende olumsuz düşünme canım lütfen:16::16:

aslında hiç olumsuz bi insan değilimdir..
mesela yaklaşık 9-10 aydır kendiliğinden ya da gününde hastalanamıyorum ama yinede her ay acaba bu ay oldu mu diye bi heyecan umut oluyo içimde..oysa insan alışır artık,kesin bu ayda diğerleri gibi der geçer..ben bi şekilde umudumu koruyorum hep ama neden olmuyo kiiiiii aaay ne zormuş bu yav

hâlâ adetim 9 ay gecikmede değil ama :50:

$image.webp bunlardan istiyorum artık yaaaaa...

$image.webp $image.webp $image.webp $image.webp $image.webp

Son düzenleme:
sevgili adetim...
9 aylık süre boyunca ne zaman gecikmeyi düşünüyosun acaba?
:26:

veeee her ay olduğu gibi tarlusal'la da olsa sevgili adetim benimle..
Ne düzenli geldiği var, nede gerçek anlamda geciktiği.. Vay arkadaş yaaaav

vay beeee...
neler yaşadık yazdık burda...
şimdi biçoğu hamile
:49:
maşallah :nazar:

Back
X