İnşallah hamile falan değilimdir

tambirleydiii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2018
354
317
23
Yaa bes aylık evliyim.. Hastalığım 12gün gecikti 7.günde eczaneden alıp gebelik testi yaptım ancak negatif cıktı ama göğüs hassasiyeti, kasık ağrısı arada bir mide bulantısı-şuanda dahil-, akıntı gibi belirtiler de var hasta oluyşm diye bekliyorum bekliyorum gelmiyo meret .. :kızgın:kan testş yaptırmaya gitmeye de korkuyorum cünkü şuan bebek falan dğşünmüyorum acaba testin yanılma ihtimali var mıdır? :olamaz:Cocuk falan istemiyorum en azından şimdilik ..
aslında istiyorum ama korkuyorum ooofffff :KK17:

Karnımın altı mı bilmiyorum ama dün baya bi karın ağrısı yasadım :KK43: rahimağzında ise sızlama oluyo bi kac gündür bi de kaşıntı
Adet olacaksın o zaman birkaç güne bekle. Sarı akıntı oluyor bir de. Hep huzursuzluk hali oluyor. Şişkinlik le birlikte

Ayyy kan mı testi yapmalı eczane testimi ? Kız da haassas bu test yanılma payı az demişti heyecanlanmıştım
Geçeli çok olmuş ve belirtiler var. Zaten adet ve gebelik belirtileri birbirine çok benzer. Şu an normal test yaparsanız hangisi olduğu ortaya çıkar yüzde 80.

Yaa bes aylık evliyim.. Hastalığım 12gün gecikti 7.günde eczaneden alıp gebelik testi yaptım ancak negatif cıktı ama göğüs hassasiyeti, kasık ağrısı arada bir mide bulantısı-şuanda dahil-, akıntı gibi belirtiler de var hasta oluyşm diye bekliyorum bekliyorum gelmiyo meret .. :kızgın:kan testş yaptırmaya gitmeye de korkuyorum cünkü şuan bebek falan dğşünmüyorum acaba testin yanılma ihtimali var mıdır? :olamaz:Cocuk falan istemiyorum en azından şimdilik ..
aslında istiyorum ama korkuyorum ooofffff :KK17:
Tamam 12 gün çok ama bu belirtiler dediğin hamilelik belirtileri değilki öyle hemen midem bulandı akıntım var hamileyim olmuyor

Back
X