Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hanımlar 1.5 yıldır tedavi görüyorum ve bu ay bazı belirtilerim var gözüm hep yatakda hep açım ve de başım dönüp duruyor adetime 1 gün var...inşallah hamişimdir..:))
hanımlar 1.5 yıldır tedavi görüyorum ve bu ay bazı belirtilerim var gözüm hep yatakda hep açım ve de başım dönüp duruyor adetime 1 gün var...inşallah hamişimdir..:))
inşallah psikolojik değildir arkadaşım bende bu belirtileri çok yaşadım ama olmadı ama inşallah sen hamilesindir. haber verirsen sevinirim bende belirti yok ama bu ay umutluyum öptüm.
inşallah psikolojik değildir arkadaşım bende bu belirtileri çok yaşadım ama olmadı ama inşallah sen hamilesindir. haber verirsen sevinirim bende belirti yok ama bu ay umutluyum öptüm.
eşimde aynı şeyi söylüyor o yüzden umutlanmamaya çalışıyorum ama bu ayda olmazsa piskolojik yardım almayı düşünüyorum..her ay aynı şeyleri yaşamaktan sıkıldım artık...
bugün hasta olmam gerekiyordu ama hala tık yok sevinsem mi üzülsem mi anlamadım miğde bulantım hala mevcut bakalım piskolojik mi değil mi anlıcam birkaç güne...inşallah bu sefer doğru alarmdır.
şu saat itibariyle hala hasta olmadım... kullandığım ilaçtan dolayı kesin ama kesin dün olmam gerekiyordu..ya hava değişimi ya piskolojik hala adet olamadım....bilmiyorum hamişmiyim beklemedeyim...