inşallah HAMİLEYİMDİR...........

• Konu Sahibi Konu Sahibi hrc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hrc

mutluyum
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2012
120
3
296
İstanbul
BAŞARIZ İLK TÜP BEBEK DENESEİNDEN SONRAKİ ÇALIŞMLARIMIZ UMARIM BU AY KENDİLİĞİNDEN HAMİLE KALMAMA YARARMIŞTIR ARKADAŞLAR..EĞER DEĞİLSEMDE İLAÇLARA BAŞLIYORUM DİĞER DONDURULUŞLARIMLA DEVAM EDİCEM AMA İÇİMDEKİ SES GÖRDÜĞÜM RÜYALAR DIŞARDA YEMEK YEDİĞİMİZ YERDE BİR KADININ SİZ HAMİLEMİSİNİZ DEMESİ.BUGÜN ARKADAŞIMIN YANINDA ESNEMEMDEN DOLAYI YOKSA HAMİLEMİİZN NE BU UYKU HALİ DEMESİ..SANKİ ALLAH SÖLETİYO .NE BİLİYİM KALKARKEN ANİ KASIK BATMALARI KARIN AĞRIM GÖĞÜSLERİMİN BU DERECE ŞİŞMESİ GENELDE HİÇ OLMAZ...BANA BU AY SANKİ İLAÇLARINDA ETKİSİYLE HAMİLE KALMIŞ OLABİLİRMİYİM SORUSUNU AKLIMA GETİRDİ.ASLINDA 2 GĞN İÇİNDE ADET OLMAM LAZIM..ARADA GEÇİR AMA SON DÖNEMLERDE DÜZENLİ SAYILIR..HADİ HAYIRLISI KIZLARRRRRRRRR..SİZDE VARMI HİSSEDEN..:34::emir_bebek:BU TOPAÇ BEBEĞİ:)

İnşallah hamilesindirrrr :49:

umarım sende hamilesindir canım ..7 mayıs test günüm demişin ilk denemenmi..tüp mü yaptırdın canım.

BAŞARIZ İLK TÜP BEBEK DENESEİNDEN SONRAKİ ÇALIŞMLARIMIZ UMARIM BU AY KENDİLİĞİNDEN HAMİLE KALMAMA YARARMIŞTIR ARKADAŞLAR..EĞER DEĞİLSEMDE İLAÇLARA BAŞLIYORUM DİĞER DONDURULUŞLARIMLA DEVAM EDİCEM AMA İÇİMDEKİ SES GÖRDÜĞÜM RÜYALAR DIŞARDA YEMEK YEDİĞİMİZ YERDE BİR KADININ SİZ HAMİLEMİSİNİZ DEMESİ.BUGÜN ARKADAŞIMIN YANINDA ESNEMEMDEN DOLAYI YOKSA HAMİLEMİİZN NE BU UYKU HALİ DEMESİ..SANKİ ALLAH SÖLETİYO .NE BİLİYİM KALKARKEN ANİ KASIK BATMALARI KARIN AĞRIM GÖĞÜSLERİMİN BU DERECE ŞİŞMESİ GENELDE HİÇ OLMAZ...BANA BU AY SANKİ İLAÇLARINDA ETKİSİYLE HAMİLE KALMIŞ OLABİLİRMİYİM SORUSUNU AKLIMA GETİRDİ.ASLINDA 2 GĞN İÇİNDE ADET OLMAM LAZIM..ARADA GEÇİR AMA SON DÖNEMLERDE DÜZENLİ SAYILIR..HADİ HAYIRLISI KIZLARRRRRRRRR..SİZDE VARMI HİSSEDEN..:34::emir_bebek:BU TOPAÇ BEBEĞİ:)

canım rabbim o kadar büyükki mucizesini hiç ummadığın anda gönderiveriyor.inşallah hamilesindir canım inşallaaah.hamilelerin duası kabul olurmuş.hepimiz için namazlarımın sonunda dua ediyorum.rabbim tez zamanda yavrularımız hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder....

angel canım allah razı olsun..o zaman eğer müsait olursan banada allahım bu kulunda bu ay mücedeli haberi alsın dermisin..:))senin duan kabul olmıcakta kimin olucak.sende yavruna kavuş çok güzel anlatılamaz bi duygu o....

angel canım allah razı olsun..o zaman eğer müsait olursan banada allahım bu kulunda bu ay mücedeli haberi alsın dermisin..:))senin duan kabul olmıcakta kimin olucak.sende yavruna kavuş çok güzel anlatılamaz bi duygu o....

ne demek canım ALLAH razı olsun.çoktaan demiştim bile.inan her namazımın sonunda dua ederken hepimizi kalbimden geçiyorum.

umarım sende hamilesindir canım ..7 mayıs test günüm demişin ilk denemenmi..tüp mü yaptırdın canım.

4.tup bebek denememiz canim artik bedenen cok yoruldum ust uste 4 deneme vucudumu ve psikolojimi baya yipratti.insallah bu sefer tutmustur ve hamileyimdir dua edin kizlar.

İnşallah Mucizen seninledir canım. :nazar:
Hayırlısıyla sağlıklı bir evlat dünyaya getirirsin. Bu ay olmazsa da umudunu kaybetme sakın. Bebişin doğru zamanı bekliyodur. Bende de gariplikler var kan testi yaptırdım sonucumu yarın alıcam Allah kalbimize göre versin insanın içinde garip bir heyecan oluyor :)

inş. hamılesındır canım yaa rabbım yardımcın olsun bende dua edıyorum senın ıcın bende bekledım beklemenın ne oldugunu bılıyorum

Back
X